Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
7NULL4 Bar og Scene

Påske kickoff mæ Stas & Bullet proof

http://7null4.no
Organizer 7NULL4 Bar og Scene
Venue 7null4 Bar og scene
7null4 Bar og scene
Date 1. April 2023
Open from 20:00 to 02:00
Age limit 20

Bullet Proof spiller Rock'n'Roll i tro mot stilen de lever for! Med to album og to EP’er i ryggen, er det ett heldekkende Rock'n'Roll show som står på menyen. Med rivende kontrabasstoner, ville rytmer og barske gitarriff, garanteres det fart og moro da disse gutta går på scena.Siden 2009 har de gledet det norske folk, og mer skal det bli. Etter 14 år på vegen kjører gutta fremdeles på videre med ny musikk og nye eventyr!


Gutta i STAS har det siste året gjort det veldig bra med prosjektet «Local Heroes - En hyllest til Dire Straits». Når de kommer til 7null4 lørdag 1. april tar de med seg mange Dire Straits klassikere men også andre gode og kjente låter fra 70, 80 og 90-tallet.
Bandet består av Torbjørn Backsæther, Vegard Karlsen, Odd Arne Holslien og Jan Kjetil Holslien. For anledningen har de også fått med seg Edin Johan Høyer på tangenter.

Bullet Proof spiller Rock'n'Roll i tro mot stilen de lever for! Med to album og to EP’er i ryggen, er det ett heldekkende Rock'n'Roll show som står på menyen. Med rivende kontrabasstoner, ville rytmer og barske gitarriff, garanteres det fart og moro da disse gutta går på...

ingang påske kickoff
-
0
+
400,00 NOK
early bird påske kickoff
-
0
+
300,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve