Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

Odin Landbakk band - Homecoming - Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN DRIFT AS
Venue Kulturfabrikken Klubbscenen Kristansund
Fosnagata 35, Kristiansund, Norge
Date 16. December 2023
Open from 20:00
Show starts 21:00

Dørene åpner 20:00
Konsert 21:00

Odin Landbakk ble av en enstemmig jury utropt som vinner av Union Bluescup under Notodden Blues Festival i 2022. Seieren betyr at Odin turnerer som Union Bluesband i 2023 i hele Norge og en tur innom Tyskland og USA. I desember kommer bandet hjem til Kristiansund etter ett år på turnè, og planen er å gjøre opptak av kveldens konsert for evt. albumutgivelse.
Gitarvirtuosen Odin Landbakk ble landskjent i 2015 etter at han gikk til topps i TV2-suksessen Norske Talenter, bare 13 år gammel. Det har siden blitt flere TV-opptredener, blant annet på TV2 Nyhetene, NRK Dagsrevyen, hele to ganger på Senkveld, på QuizDan og God Morgen Norge. Videoene fra talentprogrammet og sosiale medier har over en million streaminger i tillegg til TV-sendingene.

Høsten 2019 ga Odin ut sitt debutalbum Speilvendt, produsert av Claudia Scott. «Neste generasjons gitarhelt» brukte tre år på å skrive låter og ferdigstille debutalbumet. I 2021 ga han ut to singler og flyttet til Kristiansand der han nå studerer rytmisk musikk på Universitetet i Agder.

Bluesnews skrev i sin omtale av Odins konsert på Veiholmen sist sommer: - Odin spilte så heftig at selv godt voksne blueskarer ble fuktige i øyekroken. Ikke gå glipp av Odin og bandet!

Odin Landbakk, vokal, gitar
August Cancino, trommer, kor
Haakon Landbakk, bass, kor

Dørene åpner 20:00
Konsert 21:00

Odin Landbakk ble av en enstemmig jury utropt som vinner av Union Bluescup under Notodden Blues Festival i 2022. Seieren betyr at Odin turnerer som Union Bluesband i 2023 i hele Norge og en tur innom Tyskland og USA. I...

Ordinær
-
0
+
200,00 NOK
Student VGS/høyskole
-
0
+
100,00 NOK