Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

Tom Roger Aadland - Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN DRIFT AS
Venue Kulturfabrikken Klubbscenen Kristansund
Fosnagata 35, Kristiansund, Norge
Date 14. October 2023
Open from 20:00
Show starts 21:00

Dørene åpner 20:00
Konsert 21:00

TOM ROGER AADLAND er en av de mest kritikerroste artistene i landet de siste årene. Høsten 2023 slipper han sitt tiende album, og drar på turné.
Den nye plata har tittelen «Skyer», og inneholder flere låter som allerede har blitt publikumsfavoritter, bl.a. «Kan ikkje gi oss», «Du e den» og «September» (duett med Kine Nesheim). Aadland er kjent for sine sangtekster på nynorsk, men denne gangen har han skrevet på dialekt, nært og sterkt.
«Landets fremste Dylan-tolker leverer noen knallåter på egen hånd», skrev Aftenposten om hans forrige album «Motgift» (2021). Aadland har hatt en rekke låter i rotasjon på norsk radio, og mange har nok hørt sanger som «Alle dei i ei» og «Min beste ven på ein dårleg dag». Han er også kjent som tekstforfatter for Hellbillies, Vamp og Marion Ravn. Bob Dylan-gjendiktningene hans har gjort suksess på Det Norske Teatret, og konserten vil også inneholde en dose Dylan på nynorsk.
Tom Roger Aadland er fremdeles på veien – og fremdeles på vei. Han er kjent som en energisk utøver med en spesiell evne til å formidle innholdet i en låt, og har rykte på seg for alltid å levere varene på scenen. Med seg på scenen har han gitaristen Kjetil Steensnæs (Bjørn Eidsvåg, Darling West), som også har produsert Aadlands nye album.

Dørene åpner 20:00
Konsert 21:00

TOM ROGER AADLAND er en av de mest kritikerroste artistene i landet de siste årene. Høsten 2023 slipper han sitt tiende album, og drar på turné.
Den nye plata har tittelen «Skyer», og inneholder flere låter...

Billett Tom R Aadland
-
0
+
225,00 NOK