Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FORENINGEN STUDENTERHUSET

OFFERNAT // ÆTERBRAND // THE DOVES

http://studenterhuset.com
Organizer FORENINGEN STUDENTERHUSET
Venue Studenterhuset
Studenterhuset
Date 3. June 2023
Open from 19:00 to 23:00

Studenterhuset og Pedal To The Metal præsenterer 3 vanvittigt alsidige og spændende navne, fra den danske metal og rock scene:

OFFERNAT:
"I et samarbejde mellem musikere fra vidt forskellige baggrunde, er Offernat en kreativ heksekedel, hvor soniske landskaber udforskes i en nysgerrig og eksperimenterende afsøgen, og det mest voldsomme og dissonante spilles op mod simple melodiske linjer og sørgmodige harmonier. Stilistisk trækkes der både tråde til blandt andet black metal, progressiv metal, doom og post metal, alt sammen udtrykt i en overvejende dyster tone.

Offernat blev dannet i starten af 2020. I juni 2021 udsendtes den selvbetitlede debut-EP, hvorefter bandet har spillet på spillesteder over hele landet og på UHØRT festival. Nu har Offernat færdiggjort sit debutalbum ‘All Colours Retract’, der udkom 9. september 2022, og er blevet flot modtaget af både nationale og internationale medier. I kølvandet på udgivelsen spillede bandet en længere danmarksturné som opvarmning for ORM."

ÆTERBRAND:
"Æterbrand er et eksperimenterende orkester fra København, der appelerer til den
aktive lytter med lige dele agressivitet og sårbarhed. Med det ene ben plantet solidt i den progressive rock- og metal, placereres det andet i et vekslende væld af genrer - blandt andet indie-folk og post-rock, for at
nævne nogle få.
Live bliver lytteren lukket ind i øvelokalets intimitet, hvor de fire venner formidler deres enorme spilleglæde og sammenspilslyst. En aften med Æterbrand garanterer en personlig, sjov og inkluderende oplevelse - ikke to koncerter er éns."

THE DOVES:
"Med kant og attitude fra rockens verden, blandet med nutidige hooks og medrivende energi, har THE DOVES sit hjem på scenekanten. THE DOVES giver et nutidigt twist på den klassiske rock-trio opstilling, hvor man kan forvente en oplevelse langt udover hvad man ellers ville tillægge et 3-mands band. Med et nik til de store nye britiske bands som Royal Blood og Nothing But Thieves, træder THE DOVES solidt ind i deres helt egen tunge og dynamiske lyd, med omkvæd som man vil elske at synge med på."


Studenterhuset og Pedal To The Metal præsenterer 3 vanvittigt alsidige og spændende navne, fra den danske metal og rock scene:

OFFERNAT:
"I et samarbejde mellem musikere fra vidt forskellige baggrunde, er Offernat en kreativ heksekedel, hvor soniske...

OFFERNAT // ÆTERBRAND // THE DOVES
-
0
+
60,00 DKK