Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Åsemulen Maraton

Åsemulen Maraton

Organizer Åsemulen Maraton
Venue Åsemulen
Date 12. August 2023
Open from 10:00

Vi gjentar suksessen og arrangerer nok en gang det uformelle Åsemulen Maraton for naboer, familie, venner og venners venner.
Gjør oppmerksom på at dette er et uoffisielt løp. Det er ingen tidtaking og løypene har begrenset med oppmerking. Forbered deg derfor godt på løypene (løypekart finnes på vår Facebook side). Det vil bli drikkestasjoner langs løypa.

Distanser du kan velge mellom:
Barnas maraton
5 km
10 km
21 km (halvmaraton)

Her kan du enten presse deg selv til nye rekorder, eller du kan bli med bare for å oppleve gleden av å bli heiet i mål av entusiastiske tilskuere, eller du kan komme som entusiastisk tilskuer for å heie løperne i mål☺️

Det blir mat og aktiviteter for barna etter barneløpet.

Til kvelden rigger vi oss for Åsemulen Maraton After Party (med eller uten tak) og har en helaften med venner, bekjente, naboer og nye bekjentskap. After Party er kun for voksne. Mer info om opplegg for barna og om fest på kvelden vil bli lagt ut på Facebook (søk opp Åsemulen Maraton)


PS: Når du melder deg på godtar du også at det kan taes bilder som kan benyttes til informasjonsdeling og reklame for Åsemulen Maraton.

Vi gjentar suksessen og arrangerer nok en gang det uformelle Åsemulen Maraton for naboer, familie, venner og venners venner.
Gjør oppmerksom på at dette er et uoffisielt løp. Det er ingen tidtaking og løypene har begrenset med oppmerking. Forbered deg derfor godt på...

Barneløp (inkl. barnas fest med mat og aktiviteter)
-
0
+
50,00 NOK
Løp voksen (inkl. Åsemulen Maraton after party)
-
0
+
200,00 NOK
Løp Voksen (IKKE ink. After Party)
-
0
+
100,00 NOK
Åsemulen Maraton After Party
-
0
+
150,00 NOK
Bli frivillig
-
0
+
0,00 NOK
Bli frivillig
-
0
+
0,00 NOK