Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Vaterland Bar & Scene AS

Employed To Serve (UK) // Vaterland

Organizer Vaterland Bar & Scene AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 12. June 2023
Open from 20:00 to 23:59

Employed To Serve (UK)
Vaterland
Mandag 12. Juni
20:00 // 250.- + Avg // 20år
----------------------------
----------------------------

Siden oppstart i 2011 har Britiske Employed To Serve gjennom tusenvis av gigs, solide utgivelser og en smittsom dedikasjon til musikken vokst fra et lite undergrunnsband blant mange i den britiske scenen, til å bli en av de mest konsise størrelsene innen de hardere sjangerene. Sist gang bandet var i Norge var det hos naboen vår i Oslo Spektrum, som main-support på Europa-turneen til Gojira. Slike jobber kommer ikke av seg selv, og det er liten tvil om at Employed To Serve etter denne rundturen nå står på kanten av et massivt gjennombrudd på vårt kontinent.

Musikalsk henter bandet mye av sin inspirasjon fra hardcore og metal rundt millenniumskiftet med referanser til alt fra Norma Jean og Korn til Slipknot og Machine Head. Ikke ulikt den amerikanske metal-kometen Code Orange bærer også britene sine inspirasjoner med åpen stolthet, samtidig som de på kreativt vis former dem til sine egne gjennom kløktig låtskriving og et kritisk skråblikk på egen samtid.

Trenger vi å si noe om hvor rått det er at vi nå får anledning til å se Employed To Serve på den lokale pizzasjappa i Brugata egentlig? Bandet har spilt på Download, Hellfest og det som er av festivaler rundt om i Europa, og for kun et lite halvår siden spilte de altså for tusenvis på Oslo Spektrum. Kort sagt: denne muligheten får du ganske enkelt ikke igjen, løp og kjøp!

Billetter i salg nå.

Employed To Serve (UK)
Vaterland
Mandag 12. Juni
20:00 // 250.- + Avg // 20år
----------------------------
----------------------------

Siden oppstart i 2011 har Britiske Employed To Serve gjennom tusenvis av gigs, solide...

Employed To Serve (UK) // Vaterland
-
0
+
275,00 NOK