Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Søndre Hurum Sokn

Kunstforestilling med Nordgarden

Organizer Søndre Hurum Sokn
Venue Kunstnerkirken, Holmsbu
Date 16. July 2023
Open from 15:00 to 16:30

En kunstforestilling er en kombinasjon av foredrag om noe av kunsten i kirken, og musikk som harmonerer med dette. Kunstnerkirken i Holmsbu ble dekorert innvendig av nærmere 20 kunstnere med Henrik Sørensen på 1950-tallet. Vår dyktige foredragsholder forteller fascinerende historier fra kunstnerkolonien og om kunstnerne og kunsten i kirken.

Samaritanen i Holmsbu og Nordgarden
Konsert: Nordgarden er artist og låtskriver som debuterte i 2003. Siden den gang har han spilt over 1100 konserter i Europa og USA. Han har gitt ut syv studioalbum og et livealbum fra Dresden, Tyskland. Stein Østbø i VG skrevet om han «Det nærmeste en ny norsk singer/songwriter har kommet de tidløse kvalitetene til Ryan Adams.”
Kunst: Da den samfunnsengasjerte Willi Midelfart skulle male historien om den gode samaritanen, valgte han Albert Schweitzer som modell - plassert i Holmsbu. Hvem var Midelfart, og hvem var Schweitzer? spør Frank Tangen, og Hege Eidseter forteller fra hans “Ærefrykt for livet”.
Arrangementet støttes av Asker Kommune og Norske Kirkeakademier.
Alle under 23 år har gratis adgang.

En kunstforestilling er en kombinasjon av foredrag om noe av kunsten i kirken, og musikk som harmonerer med dette. Kunstnerkirken i Holmsbu ble dekorert innvendig av nærmere 20 kunstnere med Henrik Sørensen på 1950-tallet. Vår dyktige foredragsholder forteller fascinerende...

Gratis adgang for alle under 23 år
-
0
+
0,00 NOK
Kunstforestilling med Nordgarden
-
0
+
150,00 NOK