Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TERMINALEN BYSCENE AS

Kvelertak // Terminalen

https://www.terminalenbyscene.no/
Organizer TERMINALEN BYSCENE AS
Venue TERMINALEN
TERMINALEN
Date 15. September 2023
Open from 20:00 to 23:00
Age limit 18

Kvelertak til Terminalen!

Til høsten legger bandet ut på en eksklusiv Norgesturné med kun åtte show i Bergen, Ålesund, Trondheim, Stavanger og Oslo. Dette, i tillegg til å avslutte årets Tons Of Rock, blir de eneste konsertene Kvelertak gjør i Norge i 2023.

Etter maktdemonstrasjonen Splid i 2020 er tiden endelig inne for ny musikk fra Kvelertak.
 
Norsk rocks spydspisser har denne gangen reist til Bergen og laget sitt femte album hos produsenttrekløveret Jørgen Træen, Yngve Sætre og Iver Sandøy. Et album så rått og organisk en kan forvente av denne sekstetten. Resultatet er blitt et stykke arbeid som bandet selv beskriver som ‘både det mest rett-fram og det mest ambisiøse verket vårt til nå.’
 
Tematisk er det nye albumet Endling et resultat av bandmedlemmenes blikk på lokalhistorien som omgir dem; en jakt etter de sanne historiene om fortid og nåtid, om de utdødde menn og kvinner i Norge. 
Men om det lyriske har tatt en litt ny retning, er riffene og melodiene like viltvoksende som det en er vant til fra Kvelertak, med nye kuvendinger (krøter, skjønner?) og musikalske sidesteg hele veien.

Om førstesingelen Krøterveg Te Helvete, sier bandet selv:
 
«Krøterveg Te Helvete handler om oss. I L.A har de Sunset Strip, i Rogaland har vi Fargegata. Det er ikke særlig glamorøst å være Norges beste rockeband»
 
Når det snakkes om et band som har vært på arenaturné i hele Europa med Metallica, hatt klippekort på årets beste albumlister over hele verden, og som er kjent for å levere til 10 av 10 både i studio og live, er det åpenbart knyttet store forventninger til nye utgivelser. Med Krøterveg Te Helvete kan alle puste lettet ut. Kvelertak er for alvor tilbake!
  
«Kvelertak er en «endling» i seg selv, den siste av sitt slag. Vi kan bryte sammen når som helst, katastrofen er alltid like om hjørnet. Men enn så lenge er vi fremdeles her, som en supernova på sitt mest destruktive og skinnende. Vi har aldri vært bedre» 
-Kvelertak
 
Singelen Krøterveg Te Helvete slippes den 11.04 kl 11:00 
Albumet Endling slippes 08.09.2023

Kvelertak til Terminalen!

Til høsten legger bandet ut på en eksklusiv Norgesturné med kun åtte show i Bergen, Ålesund, Trondheim, Stavanger og Oslo. Dette, i tillegg til å avslutte årets Tons Of Rock, blir de eneste konsertene Kvelertak gjør i Norge i...

Kvelertak // Terminalen
-
0
+
499,00 NOK