Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Søndre Hurum Sokn

Når det stormer-Kunstnerkirken, Holmsbu

Organizer Søndre Hurum Sokn
Venue Kunstnerkirken, Holmsbu
Date 6. August 2023
Open from 15:00 to 16:30

En kunstforestilling er en kombinasjon av foredrag om noe av kunsten i kirken, og musikk som harmonerer med dette. Kunstnerkirken i Holmsbu ble dekorert innvendig av nærmere 20 kunstnere med Henrik Sørensen på 1950-tallet. Vår dyktige foredragsholder forteller fascinerende historier fra kunstnerkolonien og om kunstnerne og kunsten i kirken.

Jesus stiller stormen på altertavla i Kunstnerkirken. Vi vil gjerne leve i fredelig farvann, men bølgene skyller likevel over livene våre. Er fortellingen om Jesus som stanser stormen falsk reklame? Frank Tangen reflekterer over motivet. Henrik Sørensen skrev en legende bygget på dette motivet, som Hege Eidseter forteller.
Klassisk konsert med Catharina Chen, fiolinist i operaorkesteret. Hun regnes som en av de mest lovende unge, norske utøvere innen klassisk musikk. Denne søndagen spiller hun sammen med Jie Zhang, som har vært solist med flere symfoniorkestre i Norge, og Nina Dolgintseva, cellist i Operaorkesteret.

Arrangementet støttes av Asker Kommune og Norske Kirkeakademier.
Alle under 23 år har gratis adgang.

En kunstforestilling er en kombinasjon av foredrag om noe av kunsten i kirken, og musikk som harmonerer med dette. Kunstnerkirken i Holmsbu ble dekorert innvendig av nærmere 20 kunstnere med Henrik Sørensen på 1950-tallet. Vår dyktige foredragsholder forteller fascinerende...

Når det stormer-Kunstnerkirken, Holmsbu
-
0
+
150,00 NOK