Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

Ut av havet - konsert med Inger Lise Bøe og Ole Andreas Silseth

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN DRIFT AS
Venue Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Date 14. June 2023
Open from 18:00

Dørene åpner 18:00
Konsert 19:00

Endelig har klippfisken og Nordmøres rike kulturskatt fått sine egne festdager. Vi samler en rekke anerkjente og dyktige artister, og feirer HAVET. Vi hyller vår rike kulturhistorie og vi hyller de muligheter havet har gitt oss i fortid, nåtid og fremtid.
Under Klippfiskdagan arrangeres en stemningsfull, nordmørsk og hjertevarm konsert med navnet «Ut av havet». Navnet har tidligere vært benyttet av store, nordmørske musikere som en hyllest til Kristiansund og til Nordmøre. Vi ønsker å følge opp den tradisjonen. .
Vi lover at Johnny Depp ikke kommer, men hver lille holme, hver lita øy og hvert skjær i denne kystgården innehar våre egne, store musikalske talenter.
Vi foretrekker disse :)
Inger Lise Bøe er Nordmøres «grand dame». Hun er Kristiansundsk og hun er marokkansk, - og vi digger henne. Stor stemme og stor personlighet.
Ole Andreas Silseth er fra Romsdalen, men har sterk tilknytning til Nordmøre. En himmelsk røst på denne karen! Han mestrer alt! Absolutt alle sjangre . . . La dere bli bergtatt! Ole Andreas fremfører et knippe musikalske perler, alene og i duett med Inger Lise.
Begge to blir kveldens konferansierer og de leder oss gjennom en variert, heftig og rørende vakker konsert somgarantert vil setter spor.
Innslag fra Donna Bacalao vil vi bli servert, både musikalske og dansende nummer.
Under konserten dukker det opp noen flotte overraskelser, men disse røper vi selvsagt ikke. Vårt husband ledes av den godt kjente Kyrre Sætran.
Den som vil oppleve, må komme. Herlige unge talenter, samt noen eldre, mere rustikke personligheter. . . vel, vi sier ikke mere.
Følg oss på Facebook (Ramsailt) for program som legges ut fortløpende.
Vi i Ramsailt ønsker hjertelig velkommen til herlige festdager i Kristiansund.

Dørene åpner 18:00
Konsert 19:00

Endelig har klippfisken og Nordmøres rike kulturskatt fått sine egne festdager. Vi samler en rekke anerkjente og dyktige artister, og feirer HAVET. Vi hyller vår rike kulturhistorie og vi hyller de muligheter havet har...

Ut av havet
-
0
+
390,00 NOK