Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

Hallvard Dyrnes - Første Show - Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN DRIFT AS
Venue Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Date 18. August 2023
Open from 19:00
Show starts 20:00

Dørene åpner 19:00
Show 20:00

“Første Show” er det første soloshowet til Hallvard Dyrnes.
Etter å ha gjort standup i sju år (deriblant toaletter, ungdomsklubber og en buss på vei til Drammen) har han gått hen å booket seg inn på et sted med bar. Han har sett gjennom alt av notater fra de siste åra, for å sette sammen en time med ting han synes er gøy. Og slengt inn en del nytt For å spare inn litt penger gjør han også sin egen support. Så det blir mye Hallvard. Som jo også er litt poenget med et soloshow.
Hallvard Dyrnes debuterte som standup-komiker i 2016. Året etter vant han “Årets nykommer” under Humorfest i Bergen. Etter det har han reist landet rundt og opptrådt på flere av landets største scener. Latter, Ricks, Lille Ole Bull, Det Andre Teatret, Olavshallen (også den lille scenen), Josefines Vertshus og Nieu for å nevne noen. Han har vært å se på tv i Latter Live og Hvite Gutter. Og har de siste årene bygget seg opp en følgerskare ved å legge ut standup klipp på TikTok.
Se Hallvards første show på Kulturfabrikken.

Dørene åpner 19:00
Show 20:00

“Første Show” er det første soloshowet til Hallvard Dyrnes.
Etter å ha gjort standup i sju år (deriblant toaletter, ungdomsklubber og en buss på vei til Drammen) har han gått hen å booket seg inn på et sted...

Billett ordinær
-
0
+
330,00 NOK