Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FORENINGEN STUDENTERHUSET

Emil De Waal & Spejderrobot

http://studenterhuset.com
Organizer FORENINGEN STUDENTERHUSET
Venue Studenterhuset
Studenterhuset
Date 7. July 2023
Open from 19:00 to 23:00

Studenterhuset er endnu engang ekstatiske over at kunne præsenterer Emil De Waal & Spejderrobot! To musikere, som i forskellige konstellationer har givet mange, fantastiske koncerter på vore scener gennem årene, optræder til CPH Jazzfestival som duo, med deres nye plade "Brugt" under armen. Koncerten spilles i gården:

"Brugt - musikken der er imellem numre:

Emil de Waal og Spejderrobots fjerde udgivelse Brugt, byder på alt fra euforiske indieinficerede hymner over eksalterede funkspasmer og vaklende clubbangers til futuristisk reggae, tribalistiske fløjteudskejelser og priviligeret Yacht-tronica.

Men først og fremmest er Brugt, lyden af et musikalsk makkerpar, der efter 15 års samarbejde efterhånden vokser ind i hinanden: hvor den ene tager over, når den anden holder inde. Forvredne klangbilleder iblandet rastløse rytmiske angreb, afløses af boblende elektronik og underfundigt skæve beats. Målet er altid det samme: at undersøge, udvide og nedbryde musikalske grænser."

Studenterhuset er endnu engang ekstatiske over at kunne præsenterer Emil De Waal & Spejderrobot! To musikere, som i forskellige konstellationer har givet mange, fantastiske koncerter på vore scener gennem årene, optræder til CPH Jazzfestival som duo, med deres nye plade...

Emil De Waal & Spejderrobot
-
0
+
60,00 DKK