Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TERMINALEN BYSCENE AS

Motorpsycho // Terminalen

https://www.terminalenbyscene.no/
Organizer TERMINALEN BYSCENE AS
Venue TERMINALEN
TERMINALEN
Date 29. September 2023
Open from 19:00 to 23:00
Show starts 20:00
Age limit 18

Motorspycho til Terminalen 29. september!

Vinteren 2021, etter nesten et år i coronaens vold, gikk det endelig opp for oss i Motorpsycho at ingen av våre planer og ingen av våre prosjekter var gjennomførbare under rådende forhold. Ingen kunne reise noe sted, å krysse grenser var nær umulig, folk satt i hjemmene sine og gjemte seg, og alt som het kulturliv opphørte i praksis å fungere.
I mørke øyeblikk spurte man seg:
Er dette slutten? Overlever vi dette?
Ingen spilling, ingen inntekt. Tunge tider uten særlige utsikter til annet enn seigpining og tristesse før et grått liv i NAV´s tegn.

Så hva bedre å finne på enn å ommøblere øvingslokalet, lage seg et lite studio, og endelig prøve å få has på de derre små låtene, de normale låtene som ikke hadde passet på noen av de mer ekstravagante skivene vi hadde lagd de siste årene?

Resultatet ligger i deres nyutgivelse «Motorpsycho - Yay!» som slippes i juni. Og i høst står de på scena på Terminalen! Ikke gå glipp av dette eksentriske og eksperimentelle bandet som garanterer en opplevelsesrik kveld.

Dører: 19.00
Konsertstart: 20.00

Motorspycho til Terminalen 29. september!

Vinteren 2021, etter nesten et år i coronaens vold, gikk det endelig opp for oss i Motorpsycho at ingen av våre planer og ingen av våre prosjekter var gjennomførbare under rådende forhold. Ingen kunne reise noe sted,...

Motorpsycho // Terminalen
-
0
+
399,00 NOK