Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TERMINALEN BYSCENE AS

Motorpsycho // Terminalen

https://www.terminalenbyscene.no/
Organizer TERMINALEN BYSCENE AS
Venue TERMINALEN
TERMINALEN
Date 29. September 2023
Open from 19:00 to 23:00
Age limit 18

Motorspycho til Terminalen 29. september!

Vinteren 2021, etter nesten et år i coronaens vold, gikk det endelig opp for oss i Motorpsycho at ingen av våre planer og ingen av våre prosjekter var gjennomførbare under rådende forhold. Ingen kunne reise noe sted, å krysse grenser var nær umulig, folk satt i hjemmene sine og gjemte seg, og alt som het kulturliv opphørte i praksis å fungere.
I mørke øyeblikk spurte man seg:
Er dette slutten? Overlever vi dette?
Ingen spilling, ingen inntekt. Tunge tider uten særlige utsikter til annet enn seigpining og tristesse før et grått liv i NAV´s tegn.

Så hva bedre å finne på enn å ommøblere øvingslokalet, lage seg et lite studio, og endelig prøve å få has på de derre små låtene, de normale låtene som ikke hadde passet på noen av de mer ekstravagante skivene vi hadde lagd de siste årene?

Resultatet ligger i deres nyutgivelse «Motorpsycho - Yay!» som slippes i juni. Og i høst står de på scena på Terminalen! Ikke gå glipp av dette eksentriske og eksperimentelle bandet som garanterer en opplevelsesrik kveld.

Motorspycho til Terminalen 29. september!

Vinteren 2021, etter nesten et år i coronaens vold, gikk det endelig opp for oss i Motorpsycho at ingen av våre planer og ingen av våre prosjekter var gjennomførbare under rådende forhold. Ingen kunne reise noe sted,...

Motorpsycho // Terminalen
-
0
+
399,00 NOK