Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Privaten Café

En dags pause - En hyllest til Jahn Teigen

https://www.privatencafe.no
Organizer Privaten Café
Venue Storgaten 25. 3484 Holmsbu
Storgaten 25. 3484 Holmsbu
Date 23. June 2023
Open from 18:00 to 02:00

Førstemann til mølla for å skaffe seg gode plasser til konserten!
Vil du oppleve artisten på nært hold og samtidig ha en fantastisk utsikt ut over idylliske Holmsbu, må du møte opp når dørene åpner, kl. 18:00.
Uspesifiserte billetter må sitte der det er ledige plasser i restaurantlokalet.
Bestillinger på 10 personer eller mer vil få tilpasset/ reservert bord.

«En dags pause», er et hardtarbeidende Jahn Teigen-tributeband. Fra oppstarten i oktober 2019, og til august 2021, har de hatt mer enn 60 spillejobber, hvor nesten alle jobbene har blitt utsolgt, og med tanke på pandemien, er dette rett og slett imponerende.
Flere av musikerne i bandet har egenhendig erfaring med å jobbe med Teigen og Falsk/Mathisen, så her er ingenting tilfeldig.

Bandet startet med et ønske om å hedre Jahn Teigens musikk fra a til å, og de fikk også hans tillatelse til å gjøre dette, før han forlot oss altfor tidlig.

«En dags pause» spiller alle Jahn Teigens hits, samt et lite dykk ned i de litt mindre kjente sangene hans. Det serveres noen historier, som du kanskje ikke visste om, og kanskje ikke visste at du faktisk ville vite.
En kveld med «En dags pause», er en kveld i allsangens tegn. Teigens magiske evne til å skrive sanger som alle husker, er rett og slett enestående i norsk målestokk, og bandet har lagt ned mye arbeid i å spille sangene så tett opp til originalen som mulig.

De som husker Teigen, vet at han var svært energisk når han var i sitt ess, og slik er det med dette bandet også. Fra scenen jobber de hardt, og deler sin energi med publikum. Det er ikke uvanlig å oppleve vokalisten midt blant publikum, bare for å sørge for å få med alle på allsangen. Bandet tar også for seg Prima Vera, og de største slagerne fra denne perioden, er selvfølgelig med.

Førstemann til mølla for å skaffe seg gode plasser til konserten!
Vil du oppleve artisten på nært hold og samtidig ha en fantastisk utsikt ut over idylliske Holmsbu, må du møte opp når dørene åpner, kl. 18:00.
Uspesifiserte billetter må sitte der det er...

Konsert med bord for bespisning
-
0
+
400,00 NOK     
Konsert med uspesifisert plass
-
0
+
425,00 NOK