Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

USSEL + TBA

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue URT
Plantagevej, Thisted, Danmark
Date 3. November 2023
Open from 20:00 to 23:00
Age limit 16

USSELS musik er en følelsesmæssig rutsjebanetur, hvor man som lytter kastes fra festklædte pop-bangers til en rå og næsten punket emo-rap. Det er fandenivoldsk, men også med sprækker til en eftertænksom dybde og hudløshed, som gør den danske kunstner til en stærkt medrivende oplevelse.

Den sønderborgensiske multikunstner Emil Mercedes Baadsgaard, der står bag navnet, har udgivet to EP’er og en række fængende singler, der har gjort ham til et varmt navn på den danske musikscene. Han har samarbejdet med navne som Marcus.waw og Suspekts Orgi-E, og han har været en del af det københavnske kollektiv Nembus Music. Senest har hans intense og originale udtryk indbragt ham sejren til KarrieKanonen 2022.

Det har ikke fået ham til at hvile på laurbærrene. Tværtimod. 2023 blev sparket i gang af den guitardrevne single “Datter af dæmoner”, som også indkapsler noget af den energi, man kan opleve til USSELs koncerter, hvor der er plads til både rocket energi og poppet charme. USSEL er en kunstner, der gerne danser med sine egne dæmoner på scenen.

USSELS musik er en følelsesmæssig rutsjebanetur, hvor man som lytter kastes fra festklædte pop-bangers til en rå og næsten punket emo-rap. Det er fandenivoldsk, men også med sprækker til en eftertænksom dybde og hudløshed, som gør den danske kunstner til en stærkt...

Voksen + medlemsskab
Billet for voksne 23+ år inkluderet medlemsskab af URT 2023.
See more
-
0
+
130,00 DKK
Voksen, medlemsbillet
Billet for voksne 23+ år som allerede er medlem af URT 2023.
See more
-
0
+
100,00 DKK
Billet inkl. Medlemsskab
Alle gæster i URT skal være medlem, så du får både medlemskab og entré på denne billet.
See more
-
0
+
80,00 DKK
Medlemsbillet
For medlemmer af URT.
-
0
+
50,00 DKK