Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Rumours - A Tribute to Fleetwood Mac på Onkel Thor // VESTFOSSEN

Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 19. August 2023
Open from 16:00 to 03:00
Show starts 21:00

Bandet Rumours har holdt på i flere år og består av voksne musikere fra Eiker-bygdene som har valgt å bruke fritiden sin på å utforske Fleetwood Mac sin musikk!

Her får vi helt garantert høre klassikere som "Dreams", "The Chain", "Go Your Own Way" og mange flere! Konserten i fjor var en stor suksess og vi er helt sikre på at årets konsert også blir knallbra! Selv om du ikke er blodfan av Fleetwood Mac, så er dette en konsert det så absolutt er verdt å få med seg!

Vi har åpent fra kl. 15:00 denne dagen og vi minner om at det vil være fordelaktig å bestille bord dersom man ønsker å spise eller være sikret sitteplass denne dagen.

Billetter må kjøpes separat (uavhengig av om man har bestilt bord eller ikke). Dette kan gjøres for 175,- kroner per person via tikkio.com eller for 225,- kroner per person i døra ved tilgjengelighet.

Dersom du har noen spørsmål eller ønsker å bestille bord, kan du ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger her på Facebook.

Bandet Rumours har holdt på i flere år og består av voksne musikere fra Eiker-bygdene som har valgt å bruke fritiden sin på å utforske Fleetwood Mac sin musikk!

Her får vi helt garantert høre klassikere som "Dreams", "The Chain", "Go Your Own Way" og mange...

Ordinær billett
-
0
+
175,00 NOK