Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
LEGEND TRONDHEIM

Ovërhead

https://www.facebook.com/LegendTrondheim
Organizer LEGEND TRONDHEIM
Venue Good Omens
Fjordgata 60, Trondheim, Norge
Date 12. August 2023
Open from 20:00 to 02:00
Age limit 20

Legend Trondheim presenterer her sitt nye konsertkonsept Legend Tribute Nights. I denne første utgaven har vi invitert tilbake de gamle Legend-kjenningene OVËRHEAD fra det glade sørland og de lokale heltene i SIN CITY. Hvilket betyr full rulle med slägers fra MOTÖRHEAD og AC/DC (Bon Scott æraen).

OVËRHEAD har nylig byttet ut sin mangeårige gitarist Geir Kristiansen med Svein Ove "Swiss" Netland og dette blir første mulighet for trønderpublikummet å oppleve "nye" OVËRHEAD på en scene. Ryktene skal ha det til at Swiss nailet 9 låter allerede på første øving, så dette gleder vi oss veldig til selv. Sist OVËRHEAD spilte for et voksent publikum i Trondheim, var det "sittekonsert". Denne gangen kan vi garantere et stolfritt lokale og kleng så mye du vil med hvem du vil.

SIN CITY er AC/DC tribute fra Bon Scott perioden.
Her får du servert gamle slagere fra hele perioden med Bon Scott. Alt fra "High Voltage" til "Highway to hell" + noen deep tracks.
Bandet er heller ikke hvem som helst med Svein Ivar Skjevdal på vokal som har skremmende lik stemme som Bon Scott. Atle Steigedal på leadgitar + Kristian Resell på trommer, Roger Steigedal fra Barbed Wire og Gunnar Illøkken af Burén på rytmegitar.

Just sayin', det er kun 100 billetter til denne konserten.

Legend Trondheim presenterer her sitt nye konsertkonsept Legend Tribute Nights. I denne første utgaven har vi invitert tilbake de gamle Legend-kjenningene OVËRHEAD fra det glade sørland og de lokale heltene i SIN CITY. Hvilket betyr full rulle med slägers fra MOTÖRHEAD og...

Ledsagerbillett
-
0
+
0,00 NOK     
Overhead
-
0
+
275,00 NOK