Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TREVAREFABRIKKEN

Daniela Reyes / Trevarefabrikken

http://trevarefabrikken.no
Organizer TREVAREFABRIKKEN
Venue Henningsvær
Henningsvær
Date 22. July 2023
Open from 20:00 to 22:00

Den 22. juli kommer Daniela Reyes til Trevarefabrikken for første gang.
Etter at Daniela har tilbragt flere dager i Lofoten, og latt seg inspirere av livet på Trevarefabrikken, kan vi se frem til en intim og vakker konsertopplevelse på det rustikke fabrikkloftet. Dette blir sannsynligvis en av sommerens sterkeste konserter, som du helt klart ikke vil gå glipp av. Vel møtt!

Hvor: Trevare Kunsthall - 3. etasje
Dørene åpner 20.00
Konsertstart 21.00
CC: 250,-

De som har sett Daniela Reyes spille, glemmer det ikke med det første. Det er noe med de skjøre og litt vindskeive sangene som hun formidler med en kombinasjon av intens tilstedeværelse, stor musikalitet og selvsikkerhet som gjør et sterkt inntrykk på publikum. Anmeldere har skrevet om Reyes at hun kombinerer det uskyldige med det mektige i sitt naivistiske og tankefulle univers og at det låter vakkert, men også morsomt og alvorlig. Daniela har vokst opp blant instrumenter, og lært seg å traktere ganske mange av dem, både på scenen og i studio. Og det var trekkspillet hun startet med. Reyes er nylig ferdig utdannet ved Norges musikkhøgskole, med bakgrunn fra mange sjangere hører likevel hennes særegne låter best hjemme i visesjangeren. Reyes har også rukket å vinne en rekke stipender og priser, og er en artist man bare kan merke seg navnet på først som sist.

Den 22. juli kommer Daniela Reyes til Trevarefabrikken for første gang.
Etter at Daniela har tilbragt flere dager i Lofoten, og latt seg inspirere av livet på Trevarefabrikken, kan vi se frem til en intim og vakker konsertopplevelse på det rustikke fabrikkloftet. Dette...

Ordinær billett
-
0
+
250,00 NOK