Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

Teatret Vårt- Sult - Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN DRIFT AS
Venue Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Date 19. November 2023
Open from 18:00
Show starts 19:00

Dørene åpner 18:00
Forestilling 19:00

Sult - Om motgang, og hvordan overvinne den

Knut Hamsuns Sult ble utgitt for 130 år siden. Historien er fremdeles full av sprengkraft, og fortsetter å påvirke både lesere og forfattere med sine gripende skildringer av menneskesinnet. Sult er en fortelling om lidelse, men også om håp og å kjempe for det man tror på.

Romanen ble skrevet på 1800-tallet, men tematikken er like relevant i dagens prestasjonssamfunn. Må vi være gode til alt, eller skal vi våge å skille oss ut? Skal vi høre på dem som motarbeider oss, eller tro på oss selv? Hovedpersonen drømmer om å bli forfatter, men møter bare stengte dører. Han får stadige påminnelser om alt han ikke mestrer, og opplever at talentet hans ikke blir sett. Motstanden trykker ham ned, men klarer den å stoppe kraften han har i seg?

I Teatret Vårts versjon er Sult en fengslende reise som følger hovedpersonens kamp for å bli forstått og anerkjent. Regissør Bjørnar Lisether Teigen har bearbeidet Hamsuns monologer til dialog, og den navnløse hovedpersonen (Oscar Jean) trer frem i møtet med Ylajali (Anne Wiig) og intet mindre enn 16 karakterer spilt av Jon Vegard Hovdal.

I forestillingen kommer vi tett på både oppturene og nederlagene hovedpersonen må gjennom i kampen for sin egen fremtid. Hva gjør det med menneskesinnet å leve i konstant jag og motgang? Det tidløse i tematikken gjenspeiles i musikken. Opplevelsene hovedpersonen gjennomgår underbygges av lydsporet fra science fiction-filmen Interstellar, komponert av filmmusikkens ledestjerne, Hans Zimmer.

Dørene åpner 18:00
Forestilling 19:00

Sult - Om motgang, og hvordan overvinne den

Knut Hamsuns Sult ble utgitt for 130 år siden. Historien er fremdeles full av sprengkraft, og fortsetter å påvirke både lesere og forfattere med sine...

Ordinær
-
0
+
350,00 NOK
Honnør
-
0
+
260,00 NOK
Teatervenn
-
0
+
230,00 NOK
Student
-
0
+
175,00 NOK