Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Trivelig torsdag med Thomas Hellekås på Onkel Thor // VESTFOSSEN

Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 17. August 2023
Open from 18:00 to 01:00
Show starts 19:00

Det har vært utrolig koselig tidligere og vi drar nå i gang med nok en "Trivelig torsdag". Dette er et konsept hvor vi inviterer kjære artister til å holde intimkonsert hos oss på Onkel Thor. Det vil kun bli solgt 50 plasser til denne konserten og det er derfor lurt at man er tidlig ute!

Dersom du har lyst til å glede noen du er glad i, er dette en ypperlig mulighet til å sikre dem en unik konsertopplevelse i Vestfossen!

Denne torsdagen får vi besøk av Thomas Hellekås fra bandet Byting. Byting er som mange vet et folkrock-band med base i Bø i Telemark og de har virkelig skapt et navn for seg selv de siste årene - blant annet med flere opptredener i tv-serien Rådebank. De har utgitt flere album og singler og deres nyeste låt er "Mørke Slør", som er en videreutvikling av låten "Ensom Mann". Det er sjelden Thomas gjør solokonserter og vi ser derfor frem til en unik konsertopplevelse hos oss på Onkel Thor.

I forbindelse med konserten serverer vi også en to-retters meny bestående av:

HOVEDRETT: Langtidsstekt indrefilet av okse med løkringer sesongens grønnsaker, peppersaus, bearnaisesaus, fløtegratinerte poteter og stekte Roswaldpoteter som er marinert i timian.
DESSERT : Panna cotta med smak av vanilje, bringebærcoulis og friske bær.

Prisen per person vil være 450,- kroner og inkluderer kaffe eller te til desserten.

Billetter til konserten må kjøpes via tikkio.com. Disse koster 240,- kroner eks. billettavgift per person, mens man er nødt til å ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger på Facebook for å reservere bord for bespisning kl. 19:00.

Dørene til restauranten åpnes kl. 18:00, mens det er felles servering av mat kl. 19:00. Konserten starter mellom kl. 20:30 og kl. 21:00.

Vi gjør oppmerksom på at man kan bli plassert på bord med andre deltagere dersom man ikke er mange nok til å fylle hele bordet, slik at vi får plass til alle de 50 som kjøper billett. Det er derfor fint om dere også kontakter oss på telefon 32 75 33 33 for å avklare hvor mange dere er i hvert følge eller dersom du har noen spørsmål. Dersom været spiller på vår side, så vil denne konserten bli holdt ute i bakgården.

Links to artist

Det har vært utrolig koselig tidligere og vi drar nå i gang med nok en "Trivelig torsdag". Dette er et konsept hvor vi inviterer kjære artister til å holde intimkonsert hos oss på Onkel Thor. Det vil kun bli solgt 50 plasser til denne konserten og det er derfor lurt at man...

Intimkonsert
-
0
+
249,00 NOK