Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

Julejazz med Hilde Louise Orchestra - Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN DRIFT AS
Venue Kulturfabrikken Klubbscenen Kristansund
Fosnagata 35, Kristiansund, Norge
Date 30. November 2023
Open from 20:00
Show starts 20:30

Dørene åpner 20:00
Konsert 20:30

Jazzchanteuse, låtskriver og kabaretartist Hilde Louise Asbjørnsen har gitt ut hele 11 album,blant annet det kritikerroste «Round AboutChristmas» fra 2013, som ble kåret til Årets Juleplate i VG. Siden den gang har Hilde Louise og hennes eminente Hilde Louise Orchestra årlig turnert rundt omkring i landet med det swingende suksesskonseptet Julejazz– blant annet er det blitt en årlig tradisjon hos Nasjonal Jazzscene Victoria i Oslo.

Hilde Louise Orchestra består av Hilde Louise Asbjørnsen (vokal), Anders Aarum (piano), Jens Fossum (kontrabass), Svein Erik Martinsen (gitar) og Hermund Nygård (trommer). Hilde Louise Asbjørnsen er blitt beskrevet som en miks av Marilyn Monroe og Billie Holiday. Hun er for tiden aktuell med sin selvskrevne bok og kritikerroste soloshow «Stardust», som tar oss tilbake til noen av forrige århundres største musikalske heltinner. Forestillingen gikk i fjor høst sin seiersgang på Oslos teatre, og mottok hele fire terningkast 6. Denne våren er Hilde Louise på Norgesturné med forestillingen. Hilde Louise mottok i 2016 Komiprisen som «Årets Kvinnelige Scenekomiker» for sin selvskrevne soloforestilling«The Lulu Show –Livet er en dans på renter». Showet ble spilt i over 2 år på norske scener og fikkterningkast 6 av Mona Levin i Aftenposten. Den ble også oversatt til engelsk og fremført under den internasjonale Fringefestivalen i Edinburgh, hvor den fikk strålende mottakelse. På musikal-scenen har Hilde Louise gjort store roller som Konferansieren i«Cabaret»(2017), Roxie Hart i«Chicago», Mrs. Adelaide i«Guys and Dolls»og fått Komiprisen for rollen som Ulla i «The Producers» på Oslo Nye Teater i 2011.

Dørene åpner 20:00
Konsert 20:30

Jazzchanteuse, låtskriver og kabaretartist Hilde Louise Asbjørnsen har gitt ut hele 11 album,blant annet det kritikerroste «Round AboutChristmas» fra 2013, som ble kåret til Årets Juleplate i VG. Siden den gang har...

Billett HLA Orchestra
-
0
+
375,00 NOK