Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FORENINGEN STUDENTERHUSET

Pedal To The Metal: PRESIDENT FETCH / RÅDNE LUNGER / JAVA SKULL

http://studenterhuset.com
Organizer FORENINGEN STUDENTERHUSET
Venue Studenterhuset
Studenterhuset
Date 30. September 2023
Open from 19:00 to 02:00

Der skal fyldes ekstra øl på tankene, og brandalarmen skal slås fra, når PRESIDENT FETCH, RÅDNE LUNGER og JAVA SKULL indtager Studenterhuset. Detroit punk, garage rock og primal, tonstung rock n´ roll mødes, og en uhellig og helt igennem uimodståelig galskab opstår:

PRESIDENT FETCH:
"De bruger ikke mange sekunder på at fumle med lynlås, knapper, livrem og seler, det er punket, det er rocket, det er tungt og det er forbandet medrivende, på sådan en lidt primal og urinstinkt-aktiverende måde.

Selvom President Fetch har haft sit larmende virke i 36 år, er der ingen metaltræthed at spore. Tværtimod er kvintetten i stødet, den punk´n´rollede signaturlyd er still going strong hos veteranerne,
Sagt på en anden måde så har President Fetch med deres energiske lige-på-og-hårdt-rock sat stikket i nede i den strøm af løssluppen energi, som har været en rød tråd i rocken, beaten, pigtrådsmusikken
– eller hvad man nu vil kalde den – og uden hvilken rocken ville afgå ved en stille død eller blive pop."

RÅDNE LUNGER:
"RÅDNE LUNGER er punkrock fra 20erne i klassisk formation med forsanger, bas, guitar og trommer, hovedet under armen og fuzzpedalen i bund, inspireret af detroitrock, eftersom Danmark alligevel ingen kultur har selv.

Gruppens medlemmer havde snakket om at "lave et forpulet rockband” i 15 år, og så en dag stod virkeligheden på fyring, angst, selvmedicinering - hele lortet - og tiden var således moden til at gøre alvor af fantasisnakken.

Forvent at blive ramt af minder om MC5, Stooges, Death osv blandet med ikke-detroiske indflydelser som Hüsker Dü, Turbonegro, udcoket 70erimpro og almindelig gemen provinspunk og danske tekster om for længst knuste drømme, slidte hjerter, psykofarmaka og al den slags.
Eller bare: #denfederock som spiller videre, mens skuden synker."

JAVA SKULL:
"JAVA SKULL er en garagerock/bluestrash duo. Dr Burer er javamennesket, det manglende led mellem rockn'roll's primitive fortid og nutiden, på sang og guitar. Onkel Jakob er slagtøjets betvinger, som vækker urinstinkterne med insisterende rytmer.
Teksterne behandler de mørke og mystiske sider af menneskehjertet, musikken behandler kroppen og dansebenene. Java Skull til tjeneste."

Der skal fyldes ekstra øl på tankene, og brandalarmen skal slås fra, når PRESIDENT FETCH, RÅDNE LUNGER og JAVA SKULL indtager Studenterhuset. Detroit punk, garage rock og primal, tonstung rock n´ roll mødes, og en uhellig og helt igennem uimodståelig galskab opstår:

PTTM: PRESIDENT FETCH/RÅDNE LUNGER/JAVA SKULL
-
0
+
90,00 DKK