Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Nina Luna

Nina Luna - Healing

Organizer Nina Luna
Venue Christianskirken i Lyngby
Christianskirken, Christian X's Alle, Kongens Lyngby, Danmark
Date 16. June 2023
Open from 19:30 to 20:00
Show starts 20:00

En af Danmarks mest anerkendte gospelsangerinder holder sommerkoncert. Kom med og få en rørende og smuk musikalsk oplevelse når Nina, akkompagneret af den fabelagtigt dygtige Kristof Jasik på klaveret, tager dig med på en rejse igennem sange med livets op og nedture som omdrejningspunkt.

Nina Luna er en anerkendt og afholdt sangerinde, vocal coach, workshopholder og sangskriver fra København. Nina er kendt for sin rørende og kraftfulde stemme, samt sin pædagogiske og humoristiske tilgang til sang og læring.
Med en solid musikalsk baggrund fra en opvækst i en musikerfamilie samt solidt uddannelsesmæssig baggrund fra bl.a. Det Rytmiske Musikkonservatorium i København, Complete Vocal Institute og masser af koncerter, sang-, kor- og teknik-workshops i både ind og udland; udmærker Nina sig som en erfaren og elsket underviser og sanger. 


Glæd dig til halvanden times rørende vellyd og stor musikalsk oplevelse.


Evt. overskydende billetter kan købes i døren for 275kr.

Dørene åbner kl. 19.30

Links to artist

En af Danmarks mest anerkendte gospelsangerinder holder sommerkoncert. Kom med og få en rørende og smuk musikalsk oplevelse når Nina, akkompagneret af den fabelagtigt dygtige Kristof Jasik på klaveret, tager dig med på en rejse igennem sange med livets op og nedture som...

Billet
-
0
+
232,00 DKK