Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Lillehammer sokn

Sommerkonsert med The Maggini Quartet

Organizer Lillehammer sokn
Venue Lillehammer kirke
Lillehammer Kirke, Kirkegata, Lillehammer, Norge
Date 26. June 2023
Open from 19:30 to 20:00

The Maggini Quartet er tilbake i Lillehammer kirke for 20. gang, med to konserter. Den første konsert har kvartetter av Beethoven, Vaughan Williams og Tchaikovsky.

The Maggini Quartet ble stiftet i 1988 og består nå av Julian Leaper, 1. fiolin; Ciaran Mc Cabe, 2. fiolin; Martin Outram, bratsj; og Michal Kaznowski, cello. Kvartetten er etablert som en av de fineste engelske internasjonale stryke-kvartetter på grunn av sine konserter og sine mange prisbelønte plateinnspillinger. Kvartetten har også gjestet Festspillene i Bergen, Olavsfestdagene i Trondheim og Oslo Kammermusikkfestival med stor suksess. Kvartetten er spesielt kjent som forkjemper for det britiske kammermusikkrepertoaret. Dens totale salg av plater for Naxos’ prisvinnende serie med britisk kammermusikk utgjør mer enn 100 000 CD-er. Maggini vant «Gramophone Chamber Music Award of the Year 2001» for sin CD med Vaughan Williams’ kammermusikk.

Innspillingene av Walton, Britten, Moeran og Arnold Bax har alle vært «Editor’s Choice» i The Gramophone, mens innspillingen av Elgars kammermusikk med pianisten Peter Donohoe vant en «Diapason d’Or of the Year» i Frankrike. Kvartettens innspillinger har også fått strålende omtale i NRK P2s plateprogram, «På sporet».

Program:
Beethoven: Quartet op18/3 i D
Vaughan Williams: Quartet nr. 1
Tchaikovsky: Quartet nr. 1 i D

The Maggini Quartet er tilbake i Lillehammer kirke for 20. gang, med to konserter. Den første konsert har kvartetter av Beethoven, Vaughan Williams og Tchaikovsky.

The Maggini Quartet ble stiftet i 1988 og består nå av Julian Leaper, 1. fiolin; Ciaran Mc Cabe,...

Maggini Quartet 1
-
0
+
250,00 NOK