Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FORENINGEN STUDENTERHUSET

Baggårdsfest: SOM OS / TINGO / CORT LUNDE

http://studenterhuset.com
Organizer FORENINGEN STUDENTERHUSET
Venue Studenterhuset
Studenterhuset
Date 6. July 2023
Open from 13:00 to 22:00

Studenterhuset overlader baggården i festlige hænder, og byder velkommen til 3 super talentfulde bands, i forskellige genrer:

Som Os
Den traditionsbaserede fusions-folk kvintet Som Os har over de seneste par år vist sit værd, som koncertband, balband og mest af alt komponister indenfor folkemusikken, når den skal opdateres til det 21. århundrede. Derfor er det oplagt, at have dem med, når tonen skal sættes før koncerten med VÍÍK d. 28. April.
I deres instrumentale univers af folkede melodier tilsat jazz, funk og en god del pop-krydderi tages der livtag med den nordiske folkemusiktradition, som vi glæder os til at præsentere for jer.
Som Os udgiver i september 2023 deres debutalbum Mosaik, men de har allerede musikken med nu, så glæd dig til nyskrevet folkemusik af aller bedste skuffe.

Tingo
TINGOs musikalske udtryk ligger i feltet mellem folkemusikkens smukke melodier og jazzens
legende improvisationer. Med rødder i den nordiske musiktradition skaber kvartetten et
nærværende musikalsk univers gennem danske, norske og svenske folkemelodier samt egne
kompositioner. På den måde spiller TINGO musik, der på samme tid er nyt og gammelt,
fremmed og personligt.


Cort Lunde
Cort Lunde er Erik Lunde Michaelsen og Thomas Cortes Thorup.
Duoen eksperimenter elektroakustisk med besætningen trompet, bas og sampler, og arbejder med menneskets kulturelle og teknologiske forhold til naturen. Alle kompositioner er hver især inspireret af en specifik plante eller blomst fra Flora Danica samlingen, hvor elementer som fx plantens farve, form og naturlige habitat har været grobund for kompositionerne. Resultatet er blevet en form for absurd elevatormusik, der lever i et jazztronica-univers baseret på bio-organiske beats.

Studenterhuset overlader baggården i festlige hænder, og byder velkommen til 3 super talentfulde bands, i forskellige genrer:

Som Os
Den traditionsbaserede fusions-folk kvintet Som Os har over de seneste par år vist sit værd, som koncertband, balband og...

Baggårdsfesten 2023
-
0
+
90,00 DKK