Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Klang under kuppelen

Olga Konkova Project

http://www.facebook.com/klangunderkuppelen
Organizer Klang under kuppelen
Venue Vinger Kirke
Vinger Kirke
Date 19. October 2023
Open from 18:30
Show starts 19:00

Olga Konkova er en russisk-norsk jazzpianist og komponist, født i Russland og utdannet bl.a. ved Russian Academy of Music i Moskva og Berklee College of Music i Boston. Hun har siden 1994 hatt base i Oslo, og har samarbeidet med musikere som Jon Christensen, Audun Kleive, Mari Boine, Knut Riisnæs, Arild Andersen, Bill Bruford, Joshua Redman og mange flere.

Konkova har gitt ut 13 soloalbum, hvorav "Going with the Flow" fra 1997 ble nominert til Spellemannsprisen. Hennes seneste heter «Open Secret» og er dedikert til hennes bror.

Med seg til Kongsvinger har hun treblåseren Mark Heinecke (bassklarinett og diverse fløyter) og trommeslageren Frederik Villmow. Sammen med dem vil hun framføre nedtonet, improvisert jazz som vi er sikre på vil kle kirkerommet på beste måte. Ikke minst gjelder dette gruppas improvisasjoner over salmer fra Marks «choir loft childhood». Disse er inspirert av hans minner fra en barndom med en mor som kirkeorganist. «Dette blir veldig vakkert, og vi gleder oss stort til å spille på Kongsvinger!» sier Olga.

Konserten arrangeres i samarbeid med Glåmdal jazzklubb.

Olga Konkova er en russisk-norsk jazzpianist og komponist, født i Russland og utdannet bl.a. ved Russian Academy of Music i Moskva og Berklee College of Music i Boston. Hun har siden 1994 hatt base i Oslo, og har samarbeidet med musikere som Jon Christensen, Audun Kleive, Mari...

Voksen
-
0
+
250,00 NOK
Barn/ungdom under 18 år
-
0
+
0,00 NOK