Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

The Reptones // Hawkraft Vestervig

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Hawkraft
Vestergade 56, Vestervig, Danmark
Date 11. August 2023
Open from 19:30


The Reptones er blandt de førende danske eksponenter for den bølge af americana og indie-folk, der har vundet indpas i de senere år. The Reptones udgav i januar deres sjette album - ’Everything Dies With Me’. Et album, der indtil videre er blevet flot modtaget med masser af airplay på P4 og P5. I uge 4 var udgivelsen ‘Ugens Album’ på P5 og flere numre har fået rigtig mange afspilninger på kanalen. Radiolyttere vil formentlig kunne genkende første-singlen ’Alex’, der har ligget i fast rotation på kanalen siden januar.

The Reptones er også et band, som anmelderne er venligt stemt – med positiv omtale fra førende danske musikkritikere. I POV International skrev Jan Eriksen en 5-stjernet anmeldelse, bl.a. med ordene: ”Det er ikke ofte, at livets ulidelige lethed bliver lydsat med så stor finesse på en dansk plade”. Weekendavisen og Morgenavisen Jyllands-Posten fulgte trop i rosende vendinger, og det samme gjorde Dagbladet Politiken, der kvitterede med 4 hjerter af Kim Skotte på forsiden af avisens net-udgave.

Om den aktuelle single
The Reptones er nu klar med den næste single fra det nye album. A Little Of YOur Love er en catchy og overskudsagtig rocksang, der lige fra startskuddet laver et potent tryk på speederen, som sender bandet over i et mere støjende og insisterende udtryk. Ståstedet i americana og alt.- country er der fortsat, men her er det med uptempo rock i førersædet.

Sangen er skrevet af forsanger Bo Bech Arvin. Med omkvædet ”A little of your love goes a long way” og linjerne fra melodiøse c-stykke – ”Too many lovers are going blind / needing reassurance all the time” – er sangen en hyldest til dem, der formår opretholde en dyb releation til hinanden uden et konstant behov for nærvær og bekræftelse:
”Teksten tager udgangspunkt et velfungerende langdistance-forhold, som en af mine kollegaer i branchen varmt har fortalt mig om. Det var meget inspirerende at høre at man ikke nødvendigvis behøver at sidde på lårene af hinanden og konstant søge nærvær og bekræftelse for at opnå dyb samhørighed og kærlighed i et parforhold.”, siger Bo Bech Arvin.


The Reptones er blandt de førende danske eksponenter for den bølge af americana og indie-folk, der har vundet indpas i de senere år. The Reptones udgav i januar deres sjette album - ’Everything Dies With Me’. Et album, der indtil videre er blevet flot modtaget med...

Billet
-
0
+
150,00 DKK     
Ung-Billet
-
0
+
80,00 DKK     
Ledsagerbillet
-
0
+
0,00 DKK