Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
SJØLYSTVEIEN VAKT AS

Jonas Alaska

https://www.facebook.com/vaktbua/
Organizer SJØLYSTVEIEN VAKT AS
Venue Vaktbua
Vaktbua
Date 23. June 2023
Open from 20:00 to 02:00
Age limit 18

Jonas Alaska tar med seg gitaren og tangentene og gjør en eksklusiv konsert i Vaktbuas hage!

Jonas Alaska er en av sin generasjons sterkeste låtskrivere her til lands, og står bak uforglemmelige låter som «October», «If Only as a Ghost», «In The Backseat» og «Morning Light». Han var trippel Spellemannominert for sitt debutalbum, og har siden den gang sluppet fem album som alle har fått strålende mottagelse, både i- og utenfor Norge.

De som har fulgt litt med på Alaska, vet at han har vært inne i et par usedvanlig produktive og inspirerte musikalsk perioder de siste årene. Etter slippet av det kritikerroste albumet Roof Came Down, høsten 2020, satte Jonas Alaska seg ned med blanke ark og en intensjon om å skrive poplåter for andre artister. Underveis i prosessen ble han imidlertid han så glad i låtene, at han bestemte seg for at de skulle utgjøre hans syvende studioalbum, «Girl», som ble sluppet november 2021.

Den første singelen «Light Switch» var den første låten som ble sluppet fra albumet før sommeren, og fikk en fantastisk mottagelse av både gamle og nye fans. Både denne og de neste to singlene «You Don’t Know How To Dance» og «Minute» fikk radiolistinger på NRK P3, P13 og P1, samt mengder av avspillinger i strømmetjenestene.

Nå har du sjansen til å oppleve Alaska alene på scenen, der han trives aller best, for en intim og hyggelig kveld med alle nye og gamle hits rett fra mannen som skrev dem.

Jonas Alaska tar med seg gitaren og tangentene og gjør en eksklusiv konsert i Vaktbuas hage!

Jonas Alaska er en av sin generasjons sterkeste låtskrivere her til lands, og står bak uforglemmelige låter som «October», «If Only as a Ghost», «In The Backseat»...

Jonas Alaska - studentbillett
-
0
+
260,00 NOK     
Jonas Alaska
-
0
+
320,00 NOK