Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Bull & Hjort + Mathiasen // Hawkraft Vestervig

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Hawkraft
Vestergade 56, Vestervig, Danmark
Date 4. November 2023
Open from 19:30
Show starts 20:00


Et sted mellem himlen og dybet findes sandheden. Bull & Hjorth rejser gennem livet med stemningsfulde danske sange om hverdagsbetragtninger, indre som ydre! Med udgangspunkt i deres mange udgivelser, fylder den dynamiske duo ører og hjerter med følsomme musikalske toner. Med sig har de uforlignelige Niels Mathiasen på saxofon.

Er du til viser? Har du lyst til at grine og græde undervejs? Så tag med på en poetisk og eftertænksom rejse sammen med de erfarne herrer...

Gorm Bull og Palle Hjorth har spillet sammen i et årti. De seneste år har været turbulente. Da duoen gik af scenen i det indre København 11. marts 2020, havde Mette Frederiksen netop proklameret: Danmark er lukket ned! Få dage senere begyndte Bull & Hjorth at opføre live-koncerter på Facebook, sendt fra Palle Hjorths studie, Svinefryd. “Smugkoncerter”, kom det til at hedde.
Undervejs kunne publikum kommentere og reagere på det hele. Oplevelsen var overvældende for duoen. Der kom mange åbne og private beskeder, der beskrev folks stærke oplevelse ved at kunne dykke ind i musikken, slukke for strømmen af dårlige nyheder eller reflektere over livet.

Disse reaktioner har understreget Bull & Hjorths tro på, at musik kan mere end bare underholde. Musik kan også lindre og give stof til eftertanke!!

Gorm Bull: produktiv sangskriver, der har skrevet sange med bl.a. Bosse Hall og Nils Torp. Han er manden bag slagsangen “Danmarks Jernhårde Ladies” og har deltaget i Dansk Melodi Grandprix i 1993/1996. Den stærke dybe stemme har speaket bunker af reklamespots og tv-programmer.

Palle Hjorth: En af Danmarks mest benyttede musikere. Kendt fra bl.a Savage Rose, På Slaget 12, Poul Krebs og Peter Sommer. I 2014 modtog han en Steppeulvs-pris som årets danske musiker, og i 2023 Årets Livepris på Fyn.

Niels Mathiasen: den legendariske saxofon fra Gnags. Har også spillet med bl.a Kim Larsen (inkl. Cirkus Himmelblå), Thomas Helmig (Vejen væk), Mek Pek Partyband, Grarup Allstars og Poul Krebs


Et sted mellem himlen og dybet findes sandheden. Bull & Hjorth rejser gennem livet med stemningsfulde danske sange om hverdagsbetragtninger, indre som ydre! Med udgangspunkt i deres mange udgivelser, fylder den dynamiske duo ører og hjerter med følsomme musikalske...

Billet
Alm. billet
-
0
+
150,00 DKK
Ung-Billet
Indtil du fylder 20 år, kan du købe billet med rabat i forsalg.
See more
-
0
+
80,00 DKK
Ledsagerbillet
Ledsagerbillet kan bestilles ifølge alm. billetkøber som har behov for assistance. Hjælperkort skal fremvises ved indgangen.
See more
-
0
+
0,00 DKK