Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Tom Erik Løvrak på Onkel Thor // VESTFOSSEN

Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 21. July 2023
Open from 23:00 to 03:00

Helt siden Sascha og Espen feiret nyttår på Storefjell har de lengtet etter å få Tom Erik Løvrak til Onkel Thor - og nå skjer det!

Tom Erik kommer fra Hønefoss og har mer eller mindre vært på veien rundt om i Norges land helt siden tidlig på 90-tallet. Med akustisk gitar og sang - begge deler trådløst! – Hovedmålet hans er å skape en så optimal stemning som overhodet mulig - enten lunt og trivelig eller øredøvende allsang. For å oppnå dette er det ingen låter som ikke vil/kan eller bør være uprøvd. Musikk fra alle sjangere er tilgjengelig på repertoaret (unntaket er kanskje opera og klassisk musikk).

Denne kvelden spiller Morgan Sulele med band i bakgården hos oss kl. 21:30 (se eget arrangement) og billetter som kjøpes til konserten med Morgan gjelder selvsagt også for livemusikken med Tom Erik. Videre så begynner Tom Erik å spille kl. 23:00 og vi åpner da dørene for andre også. Inngang koster da 125,- kroner eks. billettavgift per person fra kl. 23:00. Billetter kan kjøpes via tikkio.com eller i døra ved tilgjengelighet.

Videre så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger her på Facebook dersom du skulle ha noen spørsmål eller dersom du ønsker å booke bord for bespisning tidligere på kvelden.

Helt siden Sascha og Espen feiret nyttår på Storefjell har de lengtet etter å få Tom Erik Løvrak til Onkel Thor - og nå skjer det!

Tom Erik kommer fra Hønefoss og har mer eller mindre vært på veien rundt om i Norges land helt siden tidlig på 90-tallet....

Ordinær billett
-
0
+
132,00 NOK