Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STIFTINGA VITI

Jubileumsfestival: familieverksted med Lissette Escobar

https://www.vitimusea.no/
Organizer STIFTINGA VITI
Venue Viti
Viti
Date 10. June 2023
Open from 11:00 to 15:00

Jugendstilsenteret fyller 20 år, og vi arrangerer Jubileumsfestival. 8.–10. juni fyller vi museet med ekstra mange aktiviteter, med faglig påfyll, omvisninger, byvandringer, og verksted for de yngste.


I dette verkstedet jobber vi med selvtørkende leire og lager vaser. Disse vasene blir ikke vanntette, men kan brukes til å ha blyanter i, eller falske blomster, eller andre fine ting. Vi låner ut plastforkler å ha over klærne, men ha på klær som tåler litt søl.


Her blir det også mulighet til å møte Ugla Hagbarth, museets egen ugle. Hagbarth er glemsk og litt rar, så barna må være med å lete etter alle ugler og dyr som finnes i huset.


Verkstedet er tilpasset barn i barneskolealder. Med hjelp fra en voksen kan også de eldste barnehagebarna delta.
Lissette Escobar (f. 1982) er fra Lima, Peru, men er nå basert i Sula kommune der hun bor og arbeider som kunstner. Hun har utdannelse fra Ålesund Kunstfagskole, og master i medium- og materialbasert kunst fra Kunsthøgskolen i Oslo. Escobar arbeider primært med keramikk.


10. juni kl. 11.00-12.30 og 13.30-15.00

Det er begrenset med plasser på arrangementet. Om du allerede har billett til et annet arrangement samme dag, er det nok å holde av plass til barn.

Billetter må forhåndsbestilles. Barn må ha følge med en voksen.Jugendstilsenteret fyller 20 år, og vi arrangerer Jubileumsfestival. 8.–10. juni fyller vi museet med ekstra mange aktiviteter, med faglig påfyll, omvisninger, byvandringer, og verksted for de yngste.


I dette verkstedet jobber vi med selvtørkende...

Billett barn, verksted 13:30
-
0
+
0,00 NOK
Billett barn, verksted 11:00
-
0
+
0,00 NOK
Billett voksen, verksted 13:30
-
0
+
110,00 NOK