Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STIFTINGA VITI

Jubileumsfestival: omvisning i Jubileumsutstillingen

https://www.vitimusea.no/
Organizer STIFTINGA VITI
Venue Viti
Viti
Date 10. June 2023
Open from 12:00 to 13:00

Bli med på omvisning i Jubileumsutstillingen med vår formidlingskurator!

Jugendstilsenteret fyller 20 år, og vi arrangerer Jubileumsfestival. 8.–10. juni fyller vi museet med ekstra mange aktiviteter, med faglig påfyll, omvisninger, byvandringer, og verksted for de yngste.

I anledning jubileet har vi invitert Heidi Bjørgan til å kuratere vår jubileumsutstilling. Bjørgan har gjort et dypdykk i Jugendstilsenterets samling og valgt ut gjenstander som sjeldent eller aldri har vært vist fram til publikum. Disse stilles ut side om side med mer kjente objekter fra samlingen, i tillegg til innlånte verk fra Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum i Trondheim.

Som kurator er Bjørgan kjent for å skape stemningsfulle utstillinger med overraskende vendinger. I Ugler flyr i skumringen iscenesettes møbler, bøker, keramikk, tekstiler, tegninger, glass og metall sammen med film og musikk fra perioden rundt 1900. Utstillingen vektlegger den sanselige og estetiske erfaringen, og oppleves som en total installasjon i tråd med jugendstilens tankegods.

Bli med på omvisning i Jubileumsutstillingen med vår formidlingskurator!

Jugendstilsenteret fyller 20 år, og vi arrangerer Jubileumsfestival. 8.–10. juni fyller vi museet med ekstra mange aktiviteter, med faglig påfyll, omvisninger, byvandringer, og verksted...

Har reservert billett til annet arrangement samme dag
-
0
+
0,00 NOK     
Kunstnere og kunststudenter
-
0
+
0,00 NOK
Voksen
-
0
+
110,00 NOK