Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STIFTINGA VITI

Jubileumsfestival: fagseminar om jugendstil og arkitektur - før, no og framover

https://www.vitimusea.no/
Organizer STIFTINGA VITI
Venue Viti
Viti
Date 8. June 2023
Open from 10:00 to 16:00

Vi ser på fortida ved å utforske opprettinga av Jugendstilsenteret og kva for jugendstilbygningar som har blitt framheva i den norske arkitekturhistoria. Videre reflekterar vi rundt notid og framtid gjennom innlegg og diskusjonar som omhandlar korleis samfunnet oppfattar og forholder seg til jugendstil og historisk arkitektur i dagens byutvikling, korleis strømmingane i samfunnet kan endre på dette forholdet og kva man ser for seg at framtida kan bringe for jugendstilarkitekturen konkret, og bygningsvern og arkitektur generelt.

Arrangementet er opent for alle, og retter seg mot arkitektar, utviklarar, næringsliv, forvaltning, huseigarar og dei som engasjerer seg for byutvikling i historiske kulturmiljø.

Stad: PIR (Keiser Wilhelms gate 22)
Tidspunkt: 10:00–16:00.
Seminaret er gratis, men krever påmelding på forhand. Begrenset antall, bindende påmelding.

Det vil bli lunsjpause med enkel servering. Meld gjerne fra om allergier eller andre behov til formidling.kunstmuseet@vitimusea.no.

Vi ser på fortida ved å utforske opprettinga av Jugendstilsenteret og kva for jugendstilbygningar som har blitt framheva i den norske arkitekturhistoria. Videre reflekterar vi rundt notid og framtid gjennom innlegg og diskusjonar som omhandlar korleis samfunnet oppfattar og...

Påmelding fagseminar om jugendstil og arkitektur
-
0
+
0,00 NOK