Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STUDENTHUSET AS

Fieh // ROKKEN

Organizer STUDENTHUSET AS
Venue Rokken studenthus
Industrigata, Volda, Norge
Date 26. October 2023
Open from 20:00 to 02:30

Fieh, den norske "future soul"-flaggbæreren, er tilbake med sitt tredje studioalbum og imponerer igjen med fengende komposisjoner og tekster. Albumet tar opp temaer som kjærlighet, livet som musiker, sorg og ambisjoner, og frontfigur Sofie Tollefsbøl skildrer det hele med sin rå og allsidige stemmeprakt. Bak groovy komp og catchy beats ligger en lyrisk dybde og tidvis melankolsk tematikk som gjør dette til en genuint ektefølt opplevelse.

Fieh har allerede imponert publikum på flere store festivaler og konsertscener, både i Norge og internasjonalt, og med det nye albumet i bakhånd er det ingen tvil om at fansen vil få en opplevelse som vil sitte i kroppen lenge etter konserten er over. Nå er Fieh klare for å dra ut på turné og ta med seg sitt fargesprakende og kreative uttrykk til fans over hele landet!

Konsertstart 22:00
18 års aldersgrense

Medlem: 250,- +bill.avg.
Ikke-medlem: 300,- +bill.avg.

Fieh, den norske "future soul"-flaggbæreren, er tilbake med sitt tredje studioalbum og imponerer igjen med fengende komposisjoner og tekster. Albumet tar opp temaer som kjærlighet, livet som musiker, sorg og ambisjoner, og frontfigur Sofie Tollefsbøl skildrer det hele med sin...

Ikke Medlem
-
0
+
316,00 NOK     
Medlem
-
0
+
264,00 NOK