Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Porsche Norge

Image for Fjordluft 2024
Lørdag 25. mai 2024 ønskes venner og entusiaster velkommen til vestlandskommunen Lærdal for å feire klassisk Porsche. Opplev historisk verdensarv-arkitektur, natur og bilkunst i skjønn forening. Bilene driver lidenskapen, men det er folket som skaper festen og fellesskapet. Historiske Gamle Lærdalsøyri sentrum, med Lærdalsøren Motor Hotel som utgangspunkt, utgjør rammene for konseptet Fjordluft.

Fjordluft arrangeres av Porsche Norge, Porsche Classic Center Son, Porsche Club Norge og Lærdalsøren Motor Hotel. Arrangementet retter seg mot vi som er interessert i klassisk Porsche, fra Pre-A 356 til 993-modell-linjen, som ble avsluttet i 1998. Det er plass til 200 tilreisende luftkjølte Porscher, i tillegg til et knippe spesielt kuraterte biler.
Helt siden starten i 1931 og frem til i dag har Porsche produsert biler som vekker følelser. Til tross for mange tiår med teknologiutvikling, deler alle modeller og generasjoner Porsche et felles DNA. Og selv om entusiasmen for Porsche finnes i mange former og avarter, enes mange om at mye av dette DNA-et springer ut fra de tidlige, luftkjølte Porsche-modellene. Og akkurat dette handler Fjordluft om.

Hvis du ønsker å stille med luftkjølt Porsche til utstilling, må du kjøpe førerbillett. Kommer du med en annen bil og bare ønsker å delta, kjøper du deltakerbillett.
En førerbillett (med bil) gjelder for 1 sjåfør + 1 bil for utstilling.
For å kjøpe førerbillett må du altså ha med en luftkjølt Porsche, se beskrivelse over. Tilleggspassasjerer må kjøpe deltakerbillett.

Billett inkluderer bespisning og en flott konsertopplevelse.

Merchant legal name: PORSCHE NORGE AS

VAT: 978654444

Fjordluft 2024

https://www.porsche.no
Organizer Porsche Norge
Venue Lærdalsøren Motor Hotel
Date 25. May 2024
Open from 09:00

Lørdag 25. mai 2024 ønskes venner og entusiaster velkommen til vestlandskommunen Lærdal for å feire klassisk Porsche. Opplev historisk verdensarv-arkitektur, natur og bilkunst i skjønn forening. Bilene driver lidenskapen, men det er folket som skaper festen og fellesskapet....

Førerbillett (med luftavkjølt Porsche)
-
0
+
650,00 NOK
Deltakerbillett
SOLD OUT
650,00 NOK