Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Lillehammer sokn

Sommerkonsert: Nivalis Barokk, og Alex Potter (kontratenor)

Organizer Lillehammer sokn
Venue Lillehammer kirke
Date 13. August 2023
Open from 18:30 to 19:00

En konsert, hvor det blir mulig å høre en av Europas fremste sangsolister. Kontratenor Alex Potter synger, sammen med Nivalis Barokk.

Alex Potter utdannet seg i Oxford og i Basel hos Gerd Türk, og er særlig kjent som utøver i barokk komponister som Handel og Bach. En ny CD med solo-cantatas av Telemann kom ut ifjor.

Nivalis Barokk er et tidligmusikkensemble som består av seks faste medlemmer og forøvrig varierende besetning. Alle musikerne er høyt utdannede spesialister innen framføring av historisk informert framføringspraksis. Ensemblet har hatt stor aktivitet gjennom sin 10 år lange historie, først som et lokalt ensemble for Innlandet, og etter hvert med et mer nasjonalt/internasjonalt nedslagsfelt.

Programmet er kalt "Händel, friends and foes", og inkluderer musikk av Georg Friedrich Händel, samt Agostino Steffani, Francesco Geminiani, Giovanni Bononcini, og Attilio Ariosti.

En konsert, hvor det blir mulig å høre en av Europas fremste sangsolister. Kontratenor Alex Potter synger, sammen med Nivalis Barokk.

Alex Potter utdannet seg i Oxford og i Basel hos Gerd Türk, og er særlig kjent som utøver i barokk komponister som Handel og...

Nivalis Barokk
-
0
+
250,00 NOK