Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Ida Guldhammer

Torsdagsbar - Ladies Launching

Organizer Ida Guldhammer
Venue Hotel Grand Joanne
Vesterbrogade 9A, København, Danmark
Date 29. June 2023
Open from 17:00 to 19:00
Age limit 18

Ladies Launching er tilbage med byens bedste torsdagsbar, som byder på lækre forfriskninger og snacks på toppen af Vesterbro. Men ikke mindst, alt det som vi er her for; nemlig at udvide vores netværk af seje og ambitiøse kvinder, som hjælper og støtter hinanden. (Hvem ved, måske du finder en ny forretningspartner, jobmulighed eller veninde?)
Vi skal denne gang netværke ud fra temaet 'Mod' og hvordan vi hver især kan stå stærkere, både i arbejdslivet, men også alle de andre arenaner hvor vi befinder os.
Vi sørger for, at du føler dig godt tilpas og ikke mindst at du får igangsat nogle spændende samtaler med de andre kvinder.

Stine fra det farverige blomsterunivers Studio Flør kommer og fortæller om hendes egen modige iværksætterrejse, og hvordan hun er lykkes med at gå fra at lave blomster hjemme i stuen til at have en seriøs og solid forretning.

Kommer du alene, så ved vi godt, at det kræver en smule mod, men vi sætter dig op med en anden, som også kommer alene. Du kan være helt tryg. No one leaves baby in the corner.

Kom som du er, og i præcis det outfit, som du føler dig tilpas i. Dress up or dress down. What ever you feel like.

Det officielle program slutter kl 19:00, men man velkommen til at blive hængende og mingle videre.
Der kan ligeledes tilkøbes ekstra forfriskninger til fordelagtige priser, til de tørstige.

Vi ses,

Ida Guldhammer
Founder Ladies Launching

Ladies Launching er tilbage med byens bedste torsdagsbar, som byder på lækre forfriskninger og snacks på toppen af Vesterbro. Men ikke mindst, alt det som vi er her for; nemlig at udvide vores netværk af seje og ambitiøse kvinder, som hjælper og støtter hinanden. (Hvem...

Ladies Launchings torsdagsbar
-
0
+
225,00 DKK