Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Søn

Søn | Pumpehuset

Organizer Søn
Venue Pumpehuset
Studiestræde 52, København, Danmark
Date 16. November 2023
Open from 20:00 to 23:00

Søn indtager Pumpehuset til, hvad der bliver bandets største og mest ambitiøse headliner til dato.

"Vi glæder os meget til at udforske musikken og følelserne live, sammen med publikum. Det er oftest på scenen, det hele står stærkest og mest intenst for os. Pumpehuset bliver vores største og mest ambitiøse headliner til dato, og vi håber folk er klar på at være med til at løfte den her novemberaften til noget helt særligt. Vi kommer i hvert fald til at gøre vores ypperste for at skabe et stort, omsluttende og forløsende show. "


Siden københavnske Søn i 2019 debuterede med albummet ‘Det Skandinaviske Design’ har de med overrumplende livekoncerter og cirkelsparkende tekster slået fast, at Søn er noget for sig. Bandet udgav i 2020 deres andet studiealbum, Danish Crown, som samlede kritikerroser og blev placeret på adskillige årslister; bl.a. hos Politiken, der kårede albummet som årets 6. bedste danske album og gav det 5 hjerter med ordene: “Det er længe siden, der har været sluttet så elektrisk en kontakt mellem dansk indierock og lyrik, som tilfældet er i disse år. Intet sted er det mere tydeligt end hos Søn.”

På scenen er Søn smidige, sprudlende og kendt for at blæse publikum bagover. I sin 2.5 meter lange kjole, med elektriske bevægelser og relaterbare tekster er frontfigur Kristoffer Jessen svær at tage øjnene fra, og Søns shows er blevet et fænomen, som gang på gang anerkendes af 5- og 6-stjernede anmeldelser fra danske medier.

I 2022 udgav Søn de to singleudspil ’Ka Ik Connect’ og ’HD Sol’, der begge strøg direkte i A-rotation på DR P6 og præsenterede et mere både organisk og elektronisk lydbillede end hidtil. Bandets tredje album er nemlig produceret i samarbejde med Søren Buhl, som sammen med Carl-Erik, Jonathan, Kristoffer, Søren og William har skabt et lydunivers, der er fuldt af teksturer og omsluttende stemninger, samtidig med at det er fremaddrivende og umiddelbart.

På deres nyeste single, Mrs. President, skyder Søn en kugle af kærestesorg af sted, der med karakteristisk uforudsigelighed affyres fra Søns egen lysning på den danske poprock-scene.
“Hvis man skulle koge Mrs. President ned til en bullionterning, ville den smuldre. Den hænger ikke logisk sammen. Den rummer både det sørgende, det legende, det blottende og det mystiske. Det er punch af en masse random væsker, som du drikker til en fødselsdag, hvor du føler dig trist, men alligevel ude på noget.”, udtaler forsanger Kristoffer Jessen.

Søn indtager Pumpehuset til, hvad der bliver bandets største og mest ambitiøse headliner til dato.

"Vi glæder os meget til at udforske musikken og følelserne live, sammen med publikum. Det er oftest på scenen, det hele står stærkest og mest intenst for os....

Billet
-
0
+
190,00 DKK
Billet
-
0
+
190,00 DKK