Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Vaterland Bar & Scene AS

A Projection // Vaterland

Organizer Vaterland Bar & Scene AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 10. November 2023
Open from 20:00 to 23:59

A Projection (SE)
Vaterland
Fredag 10. November
Support: TBC
20:00 // 250.- // 20år
--------------------------
--------------------------

Stockholms bandet A Projection tar darkwave og post-punk på ramme alvor. Alle de essensielle innflytelsene er på plass fra The Cure, til Joy Divison via Sisters of Mercy, Interpol og Editors. Den elektroniske arven lige så med klare trekk fra Depeche Mode, Kraftverk, D.E.F og The Knife med flere. Og det er nettopp denne dyptpløyende tilnærmingen til sjangerens arvemateriale, samt et lidenskapelig håndverk og en god dose fryktløshet som gjør at Stockholmerne har skapt en særdeles dansbar, men også kvass blanding av darkwave/post punk og elektronisk musikk. Når alt dette klaffer sånn som det gjør her er det kanskje ikke rart at responsen klinger godt laaangt utenfor de svenske landegrensene. Måten den relativt kjente miksen er satt sammen på oser nemlig av kvalitet og egenart i alle ledd.

I 2022 slapp bandet deres fjerde full lengder "In a Different Light" som nådde årsbeste listene til journalister i inn- og utland. Med 12 kalde, mørke men meget dansbare spor med skarp kant og tonnevis av mystikk viser A Projection at deres allerede imponerende kunstneriske konjunktur stadig når nye høyder.

Som liveband har turen om det europeiske kontinent vært gjennomført en rekke ganger, om det være som support, headliner på klubbturne eller spesielt invitert artist på det som er av sjangerfestivaler. Armert med full line-up med trommer, elektronikk, gitar og plenty synth koker A Projection i konsertformat opp et skue som er like mystisk som det er engasjerende og overbevisende for lojale fans så vel som ferske nykommere.

Vi gleder oss til dansbar mørkemesse på den lokale pizzasjappa i Brugata. Billetter tilgjengelig NÅH!

A Projection (SE)
Vaterland
Fredag 10. November
Support: TBC
20:00 // 250.- // 20år
--------------------------
--------------------------

Stockholms bandet A Projection tar darkwave og post-punk på ramme alvor. Alle de...

A Projection // Vaterland
A Projection (SE) Vaterland Fredag 10. November Support: TBC 20:00 // 250.- // 20år -------------------------- --------------------------
See more
-
0
+
250,00 NOK