Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STRØGET BOOKING AS

Båtsvik // Gaute Einebakken

https://fb.me/e/2WVH3YB7D
Organizer STRØGET BOOKING AS
Venue Uhørt
Uhørt
Date 12. October 2023
Open from 19:00 to 22:00
Age limit 20

Doors: 19:00 // Show start 20:00
Cc: 200,- // ID: 20+

Båtsvik:
Båtsvik har vært aktiv som soloartist siden 2017 og er eit spennande nytt tilskudd på singer-songwriterscenen. Han leverer ærlige og upolerte betraktninger om livet, via nydelige melodier og gripende norske tekster.

Etter fleire singelutgivelser, EP og ny musikk på veg, er Båtsvik klar for å begeistre fra scenen med sitt nye band. Etter ei rekke konserter i det siste, har bandet virkelig funne si form og live-uttrykket er både røft og levande.

Spotify:
open.spotify.com/artist/25bcvRnfzVzdozEqgIW9bG...

Instagram:
www.instagram.com/batsvik/

Facebook:
www.facebook.com/batsviken

Gaute Einebakken:
Gaute Einebakken formidler personlige låter med varme og tilstedeværelse ved hjelp av overbevisende gitarspill, fengende melodier og nordnorske tekster. Musikken kan best beskrives som indie-folk, og henter inspirasjon fra artister som Phoebe Bridgers, Tallest man on Earth, Christian Lee Hutson og Lars Winnerbäck. I forbindelse med denne turneen har Einebakken snekret sammen et gjennomført soloshow med sterke låter, stor lyd, god energi og lun humor.

Den Trondheimsbaserte artisten gikk tidligere under artistnavnet Elias Eine, men er nå tilbake med ny musikk under eget navn. Einebakken ga ut den egenproduserte og minimalistiske EPen «Kor e vi på vei?» i 2022. I september kommer debutplaten "På andre sia" som er spilt inn i Autumnsongs recording studio og produsert av Rhys Marsh.

Spotify:
open.spotify.com/artist/57eVNum30yVLP5xVjWejat...

Instagram:
www.instagram.com/gauteeinebakken/

Facebook:
www.facebook.com/gauteeinebakkenmusic

Doors: 19:00 // Show start 20:00
Cc: 200,- // ID: 20+

Båtsvik:
Båtsvik har vært aktiv som soloartist siden 2017 og er eit spennande nytt tilskudd på singer-songwriterscenen. Han leverer ærlige og upolerte betraktninger om livet, via nydelige...

Inngang
ID: 20+
-
0
+
200,00 NOK