Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

Great Tide & The Impossible Green - Dobbelkonsert - Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN DRIFT AS
Venue Kulturfabrikken Klubbscenen Kristansund
Fosnagata 35, Kristiansund, Norge
Date 28. October 2023
Open from 20:00
Show starts 21:00

Dørene åpner 20:00
Konsert 21:00

Denne kvelden får vi besøk av to meget up&coming band, begge med klare røtter fra Kristiansund. Kristiansand-baserte Great Tide og The Impossible Green fra Trondheim.

Hardtarbeidende Great Tide har på veldig kort tid rukket å debutere med singelen «Racoon hands», gjennomført utsolgt vinterturné, og vant Uhøyrt 2023 finalen på Bryne i mai og spilte konsert på Jærnattå i juni foran 4000. Samtidig har bandet vært i studio og tryllet frem nye gode låter. Alt dette gjør gutta i tillegg til å studere utøvende rytmisk musikk på Universitetet i Agder. For det er dette som er livet, og til høsten blir det turné der de på ny inntar landets scener og trollbinder publikum i sine karakteristiske hvite snekkerbukser

Jonas Anker og Odin Landbakk har egne solokarrierer der Jonas ga ut singelen «Im going home» i fjor, og Odin ble landskjent allerede i 2015 som vinner av Norske Talenter, albumdebuterte i 2019, og ble vinner av Union Bluescup 2022. Disse to bidrar mye til at bandet får et særegen sound gjennom to falsetter som matcher et solid komp. Gitarist Andreas Utne Friestad ga i 2020 ut album med bandet "Vrakfeber". Andreas og Odin fikk helt nylig den gjeveste prisen, the Grand Prize for «beste ensemble i The International Collegiate Guitar Ensemble Festival 2023». Trommis Torbjørn Borge har siden 2015 har jobbet med flere artister på store produksjoner både i studio og på turneer.

Jonas Anker, vokal, bass
Odin Landbakk, vokal, gitar
Andreas Utne Friestad, gitar
Torbjørn Borge, trommer/perk.

The Impossible Green er et energisk og insisterende americana/powerpop-band fra Trondheim. Siden oppstarten i 2018 har de spilt konserter på en rekke festivaler og klubber, samt gitt ut et album, en rekke singler og en EP. De har etablert seg som en av regionens ledende band i sjangeren og er et band du ikke vil gå glipp av. Låtskriving og historiefortelling står i fokus, ispedd en god dose live energi.

I 2023 er bandet på turné og jobber med sitt andre album i Nyhavna Studio i Trondheim med produsent Brynjar Takle Ohr. Dette er en plate som lar bandet blomstre også i plateformatet. Platen vil bli sluppet i løpet av våren 2024 og fulgt opp med turnévirksomhet i 2023 og 2024.

The Impossible Green består av:
Mathias Unhjem Rognskog
Johannes Konstad Brevik
Markus Margido Drazkowski Teksum
Adrian Ahtola

Links to artist

Dørene åpner 20:00
Konsert 21:00

Denne kvelden får vi besøk av to meget up&coming band, begge med klare røtter fra Kristiansund. Kristiansand-baserte Great Tide og The Impossible Green fra Trondheim.

Hardtarbeidende Great Tide har på...

Billett Great Tide
-
0
+
190,00 NOK