Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

Mathias Angelhus - Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN DRIFT AS
Venue Kulturfabrikken Klubbscenen Kristansund
Fosnagata 35, Kristiansund, Norge
Date 13. October 2023
Open from 20:00
Show starts 21:00

Dørene åpner 20:00
Konsert 21:00

Med rykende ferskt debutalbum i bagasjen spiller Mathias Anglehus sin første konsert som soloartist med band på Kulturfabrikken 13. oktober 2023. Som frontfigur i bandet The Impossible Green har Mathias i de siste årene gjort seg bemerket for sin formidlingsevne og insisterende scenepersonlighet.

Nå er den Trondheimsbaserte Kristiansunderen klar for å vise frem en ny side av seg selv. Elgitaren er byttet ut med kassegitar, og med et mer akustisk og nedstrippet lydbilde er låtene og stemmen mer i fokus enn før. After the Rain er singer-songwriter Mathias Angelhus sitt debutalbum som soloartist. De ni låtene på platen setter aspekter ved kjærlighet, identitet og indre sjeleliv i lys på en nær og personlig måte som lytteren kan relatere til sitt eget liv. På konsert i oktober kan du bli med og feire platen, sikre deg et fysisk eksemplar og høre låtene spilt av et strålende band.

Med seg på laget har Mathias trommeslager Veslemøy Narvesen, bassist Ole Kirkeng og keyboardist Øystein Megård.

Dørene åpner 20:00
Konsert 21:00

Med rykende ferskt debutalbum i bagasjen spiller Mathias Anglehus sin første konsert som soloartist med band på Kulturfabrikken 13. oktober 2023. Som frontfigur i bandet The Impossible Green har Mathias i de siste årene...

Billett Angelhus
-
0
+
190,00 NOK