Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Gastronom AS

Lutefisk, Skaug, Ramseth & Kippersund

Organizer Gastronom AS
Venue Tingvold Vertshus og Pub
Storgata 29, Stange, Norge
Date 28. October 2023
Open from 19:00 to 01:00

Opplev Verdenspremiere på Tingvold!

Lill Regine Skaug & Henning Ramseth
m/ Peter Kippersund etablerer et nytt samarbeid!

Lill Regine Skaug har blitt et kjent navn for de fleste i Innlandet, men også i resten av landet, etter den utrolig flotte innsatsen i «The Voice» - der hun, foruten å imponere med en stemmeprakt helt utenom det vanlige, også har bydd på seg selv og en sterk personlig historie! Lokalt er hun godt kjent fra før, etter utallige konserter, bl.a sammen med sin «partner in crime» Henning Ramseth.

Under det svært så originale navnet Skaug og Ramseth, har de to gjort mange konserter rundt omkring, både lokalt og nasjonalt.

Henning Ramseth, er, for de fleste muligens mest kjent som den «NYE» gitaristen i Return, men også for en god del som frontfigur og grunnlegger i bandet Ram-Zet og i forskjellige sammenhenger, både lokalt, nasjonalt, og t.o.m. internasjonalt, når anl. har bydd seg.

Lokalt har han også, inntil nylig, vært å se som keyboardist i «The Hoggorms» noe som bringer oss videre til:

Peter Kippersund -- et navn, de fleste kjenner til! Peter er en vel renommert skuespiller, med sin base på Hamar Teater med utallige suksesser bak seg, både på teateret, og ikke minst på Atlungstad, der sommerteateret, har blitt en slager ingen vil gå glipp av!
Han er også vokalist i allerede nevnte «The Hoggorms» + at han er en JA-mann, som liker en utfordring anytime!

Når forespørselen kom til Lill Regine og Henning fra Pål Inge på Tingvold, om å gjøre noe gøy og fint til et Lutefisk lag, så var det veldig naturlig å invitere med Peter som møtte opp på første møte, proppfull av kunnskap om Lutefisk, + masse ideer om hvordan vi kunne gjøre dette.

Etter flere konstruktive møter.. en artig foto-session og litt planlegging, så er denne trioen veldig klare for å gi Tingvold en kveld litt utenom det vanlige, de vil blande musikalske perler med masse instrumenter, med litt gjøgling, litt fun-facts om Lutfisk.. kanskje t.o.m. en liten konkurranse, og i det hele tatt vil de gjøre sitt til at dette blir en høst-kveld å glede seg til!

Vi gleder oss veldig, og håper dere gjør det samme!

Opplev Verdenspremiere på Tingvold!

Lill Regine Skaug & Henning Ramseth
m/ Peter Kippersund etablerer et nytt samarbeid!

Lill Regine Skaug har blitt et kjent navn for de fleste i Innlandet, men også i resten av landet, etter den utrolig...

Lutefisk-Aften
Matservering fra kl. 19.30-21.00 Obligatoriske bordresvasjoner pr billettt/gruppe
See more
-
0
+
795,00 NOK