Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DAMA DI AS

Nothing Personal // Halv ti på torsdag

http://www.halvti.no
Organizer DAMA DI AS
Venue Dama di
Dama Di AS, Sjøgata, Bodø, Norge
Date 7. December 2023
Open from 20:00 to 03:00
Show starts 21:30
Age limit 18

Nothing Personal, bestående av Dorothea Økland, Thea Emilie Wang og Solveig Wang, har siden 2019 gjort seg bemerket i musikk-Norges undergrunn. Trioen har spilt på prestisjefylte festivaler som Borealisfestivalen i Bergen og By:Larm til Oslo, og ble av Dagens Næringsliv-anmelder Audun Vinger omtalt som “En veiviser til fremtiden for norsk musikk”.

De tre musikerne beskriver musikken som “kuratert improvisasjon” og kombinerer eksperimentell pop med elementer fra jazz, R&B og elektroakustisk musikk. Supersilent og Sidsel Endresen er viktige inspirasjonskilder.

Musikerne i trioen har en felles lidenskap for maskiner, gadgets og duppedingser, og digger å improvisere med poplåtformatet med alt utstyret de har på scena, blant annet en Moog Grandmother, et gammelt Casio-keyboard med ekkopedal, Ableton Live, en Elektrontrommemaskin, en Moog DFAM trommesynth, vokalbokser, pedaler, klarinett, Teenage Engineerings OP-1, citer, for å nevne noe.

Nothing Personal er et skikkelig frirom som er åpent for eksperimentering og alltid på jakt etter spennende lyder, melodier og teksturer. En dør inn til en verden av lyd som lytterne kanskje ikke visste at de likte. Tobias Gulbrandsen på visuals, gir konsertopplevelsen en egen dimensjon.

Konserten er et samarbeid mellom Ad Lib Jazzklubb, Klubb Nødutgang og «Halv ti på torsdag».

Links to artist

Nothing Personal, bestående av Dorothea Økland, Thea Emilie Wang og Solveig Wang, har siden 2019 gjort seg bemerket i musikk-Norges undergrunn. Trioen har spilt på prestisjefylte festivaler som Borealisfestivalen i Bergen og By:Larm til Oslo, og ble av Dagens...

Halv ti på torsdag
Aldersgrense 18 år til 23:00.
100,00 NOK