Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
BOKHANDLERENS KULTURFORENING

Jeffrey’s Trio Reverie

Organizer BOKHANDLERENS KULTURFORENING
Venue Bokhandleren på Tofte
Østre Strandvei, Tofte, Norge
Date 4. November 2023
Open from 19:00 to 22:00

Amerikaneren Jeff Wasserman har i over 30 år hatt en karriere som musiker, og er låtskriver for mange norske artister. Jeff har skrevet for blant annet Adam Douglas, Amund Maarud, Jonas Fjeld, Knut Reiersrud, Mighty Sam McClain, Silje Nergaard, Rita Eriksen & Delbert McClinton, BigBang, Solveig Slettehjell, Sissel Kyrkjebø, Dance With A Stranger, Sanne Salomonsen m.fl.

Jeff har bidratt på mer enn 85 album og blitt kreditert for mer enn 400 utgitte sanger, i all hovedsak for andre enn seg selv.

Wassermans forrige utgivelse "The Meeting of the Waters" (2018) ble hyllet som et mesterverk av pressen og den anerkjente produsenten T Bone Burnett. Albumet inneholdt bemerkelsesverdige gjester som Paul Brady, Andy Irvine og Jonas Fjeld.

For å bringe de intrikate komposisjonene hans til live på scenen, samlet Wasserman et bemerkelsesverdig band med fem multi-instrumentalister fra Norge, Sverige og USA kalt "Jeffrey's Reverie". I løpet av de siste fire årene har de turnert mye i Norge, og finpusset sin unike lyd som blander tradisjonell amerikansk, keltisk og skandinavisk folkemusikk med låtskrivingen til Jeff Wasserman.

Jeffreys "Trio" Reverie er den ene halvdelen av sekstetten, Jeffrey's Reverie, men representerer den sentrale kjernen i bandet. Jeffreys Trio Reverie har også opptrådt mye etter å ha turnert med og åpnet for et av Norges mest populære band gjennom tidene, "deLillos".

Amerikaneren Jeff Wasserman har i over 30 år hatt en karriere som musiker, og er låtskriver for mange norske artister. Jeff har skrevet for blant annet Adam Douglas, Amund Maarud, Jonas Fjeld, Knut Reiersrud, Mighty Sam McClain, Silje Nergaard, Rita Eriksen & Delbert McClinton,...

Jeffreys Trio Reverie
-
0
+
275,00 NOK