Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Comicgarden.dk

Krop & Tegneserier - Sofie Riise Nors

http://www.comicgarden.dk
Organizer Comicgarden.dk
Venue Sankt Peders Stræde 20, 1453 København K
Sankt Peders Stræde 20, 1453 København K
Date 14. December 2023
Open from 20:00 to 22:00

Denne torsdag byder vi velkommen til Sofie Riise Nors. I 2021 udgav hun den satiriske debatbog 'Sexmagasinet', som retter et skarpt blik mod patriarkatet. Med sin graphic novel sætter Sofie Riise Nors fokus på, hvorfor hun ikke mener, det er det feminime, der skal ændres, men opfattelsen af det feminine. Interviewer er Charlotte Johanne Fabricius.

I serierække Krop & Tegneserier sætter Forlaget Cobolt fokus på fremstillingen af kroppen i tegneserien.
Hvordan ser det ud med kropsfremstillingen i moderne tegneserier? Hvad må man (ikke) tegne? Hvad kan man bruge kroppen til, politisk såvel som æstetisk?

Samtalerne indbyder til fælles refleksion over komplekse og aktuelle emner som repræsentation, identitet og kunstnerisk frihed.

Entré koster 50 kr. og billetten kan byttes i baren til en kaffe, te eller lille øl.

Denne torsdag byder vi velkommen til Sofie Riise Nors. I 2021 udgav hun den satiriske debatbog 'Sexmagasinet', som retter et skarpt blik mod patriarkatet. Med sin graphic novel sætter Sofie Riise Nors fokus på, hvorfor hun ikke mener, det er det feminime, der skal ændres, men...

Krop & Tegneserier - Sofie Riise Nors
Denne torsdag byder vi velkommen til Sofie Riise Nors. I 2021 udgav hun den satiriske debatbog 'Sexmagasinet', som retter et skarpt blik mod patriarkatet. Med sin graphic novel sætter Sofie Riise Nors fokus på, hvorfor hun ikke mener, det er det feminime, der skal ændres, men opfattelsen af det feminine
See more
50,00 DKK