Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
PIREN KULTURROM

Best Western Swing (Mandal Jazzklubb)

Organizer PIREN KULTURROM
Venue Piren Kulturrom
Hollendergata 5, Mandal, Norge
Date 25. October 2023
Open from 19:00 to 23:00

Best Western Swing er fem musikere forent i sin kjærlighet til western swing, hestejazz, bææ-bop og andre rurale uttrykk for jazzifisert dansemusikk fra de amerikanske sørstater (f.eks. Bob Wills, Spade Cooley, Jimmy Bryant/Speedy West og Hank Garland). I et videre perspektiv kan man kalle det ”instrumental elektrisk americana”.

BWS (som på ingen måte er ortodokse museumsvoktere) er anført av Asle Røe, opprinnelig fra Otrøya i Molde kommune men med tolv år som profesjonell gitarist i Houston, Texas. Med på laget er 60% av Farmers Market: Stian Carstensen på steelgitar og trekkspill, Finn Guttormsen på bass og Jarle Vespestad på trommer, samt gitarist Staffan William-Olsson fra The Real Thing. Antall strenger totalt: 36.

Som band har de holdt på siden starten av 2020 og har siden reist på flere turnéer og spilt på de fleste jazzfestivalene i Norge. En plateutgivelse er også like rundt hjørnet.

Stian Carstensen - steel gitar og trekkspill
Staffan William-Olsson - gitar
Asle Røe - gitar
Finn Guttormsen - bass
Jarle Vespestad - trommer

Eksempel på musikk: www.facebook.com/watch?v=933618287657345

Best Western Swing er fem musikere forent i sin kjærlighet til western swing, hestejazz, bææ-bop og andre rurale uttrykk for jazzifisert dansemusikk fra de amerikanske sørstater (f.eks. Bob Wills, Spade Cooley, Jimmy Bryant/Speedy West og Hank Garland). I et videre perspektiv...

Best Western Swing - medlem
-
0
+
250,00 NOK
Best Western Swing
-
0
+
300,00 NOK