Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Vaterland Bar & Scene AS

INVSN // Vaterland // Support: Modern Love + Dead Movie Animals

Organizer Vaterland Bar & Scene AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 3. October 2023
Open from 20:00 to 23:59

INVSN
Vaterland
Tirsdag 3. Oktober
Support: Modern Love + Dead Movie Animals
20:00 // 275.- // 20år
-----------------------
-----------------------

Ånden av sosial rettferdighet ligger som en ledesnor gjennom karrieren til Umeå-bandet INVSN. Ledet an av Refused vokalist Dennis Lyxzén i kompani med medlemmer fra ikoniske svenske band som Masshyster og Deportees, har bandet gått fra en start som soloprosjekt med folkeundertoner til et vitalt og særegent post-punk orkester.

Bandet fikk sin start allerede i 1999, da som soloprosjekt for Lyxzén under navnet The Lost Patrol, som med sin folk-inspirasjon og tekster på svensk markerte et solid steg utenfor bakgrunnen i punk og hardcore med band som Refused og The International Noise Conspiracy. Senere ble bandet omdøpt til Invasionen, før et nytt navneskifte satte standarden med engelske tekster og dagens navn INVSN i 2013.

I 2022 kom første langspiller på fem år under tittelen «Let The Night Love You» på Clouds Hill Records. En skive hvor elementer fra krautrock, synth og new wave kommer sammen i en gjennomgående punkånd, både catchy og tankevekkende, mørk og engasjerende.

På scenen er INVSN et skue for seg selv. Med en svært rutinert Lyxzen i front nærmest kommanderer bandet publikum inn i deres univers, der fellesskapsfølelse og motkultur møtes i tunge rytmer, egenart og en solid dose mystikk, som sammen gir publikum følelsen av å være del av noe langt større en seg selv.

Det er duket for en helt spesiell tirsdagsaften på den lokale pizzasjappa i Brugata. Billetter i salg nuh!

--------

Oslo-bandet Modern Love har i over ti år laget kjærlighetssanger for pønksa, og gis ut av det tradisjonsrike europeiske undergrunnslabelet Refuse Records. Musikken er laget i desperasjon, med et håp om å nå ut; å skape forbindelser, trøste og konspirere - å puste sammen.

-------------

Dead Movie Animals er det nye prosjektet til Despereaux-medlemmene Simen Trippestad og Per Åsmund Reymert. Med røtter i post-hardcore, og inspirert av mariachi-musikk og industriell synthpop, lager bandet sanger som kan passe inn i enhver adrenalinfylt filmscene. Bandet er inspirert av duoer som Mars Volta, Depeche Mode og Nick Cave og Warren Ellis.

Duoens debutsingel A Little Darkness ble anbefalt og listet av NRK P3 Urørt og NATT&DAG, og fikk strålende anmeldelser i studentavisen Universitas. Sangen fikk også internasjonal oppmerksomhet ved det britiske musikkmagasinet Circuit Sweet, som omtalte singelen som «ganske enkelt en av de viktigste nye sporene i 2023». Deres andre-singel The Everafter høstet lovord fra NRKs Ruben Gran, som beskrev bandet som «en knallgod duo» og sammenliknet dem med post-hardcore-legendene At the Drive-In.

INVSN
Vaterland
Tirsdag 3. Oktober
Support: Modern Love + Dead Movie Animals
20:00 // 275.- // 20år
-----------------------
-----------------------

Ånden av sosial rettferdighet ligger som en ledesnor gjennom karrieren...

INVSN // Vaterland
INVSN Vaterland Tirsdag 3. Oktober 20:00 // 275.- // 20år
See more
-
0
+
275,00 NOK