Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TERMINALEN BYSCENE AS

SOLD OUT

Utsolgt! Maria Mena // Terminalen

https://www.terminalenbyscene.no/
Organizer TERMINALEN BYSCENE AS
Venue TERMINALEN
TERMINALEN
Date 8. December 2023
Open from 19:00 to 23:00
Age limit 18

Låtskriver og artist Maria Mena lever, skriver og synger fra hjerte og hun er alltid åpen, ærlig, sårbar, sjenerøs, morsom og tapper.
Maria har den sjeldne egenskapen å formidle en nyansert, men ufiltrert rekke av følelser, både på scenen og på plate. Helt siden gjennombruddet med ‘My Lullaby’ i 2002 har vi fått delta i hennes reise både som artist og menneske. Hun har satt ord på det utenkelige, unevnelige og uutholdelige som så mange føler, inkludert henne selv, og på så måte hjulpet utallige mennesker. Men hun kan også være finurlig og morsom, og hun berør mange med varme og humor sammenflettet med ømhet og smerte i sanger som ‘I don’t want to see you with her’, ‘Not OK’, ‘Just hold me’ og ‘All this time’.

Under de magiske konsertene i 2022 så man tårer og smilende ansikter hvor enn hun spilte, og hun befestet nok en gang sin rolle som en av Norges aller viktigste og mest populære artister.

2023 blir et travelt år for Maria Mena, ikke bare skal hun turnere, hun debuterer også som skuespiller i ‘Furia’ sesong 2. I tillegg til dette kommer et nytt album med tittelen ‘and the came you’, som handler om å få tilbake troen på kjærligheten etter å ha mistet den. Albumet slippes i september, og det er allerede sluppet tre singler ´Not worth it´, ´Try again tomorrow´ og ´Easy Love´

Maria tar med seg bandet på turne for å formidle følelser, humor og en ektefølt kjærlighet til musikken og de som blir berørt av den for å gi nok en konsertopplevelse av de sjeldne. Maria Mena live byr på en hitparade få artister i Norge, om noen, er i nærheten av.

Låtskriver og artist Maria Mena lever, skriver og synger fra hjerte og hun er alltid åpen, ærlig, sårbar, sjenerøs, morsom og tapper.
Maria har den sjeldne egenskapen å formidle en nyansert, men ufiltrert rekke av følelser, både på scenen og på plate. Helt siden...

Maria Mena // Terminalen
SOLD OUT
580,00 NOK