Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Olsen på hjørnet

Great Tide // Olsen på hjørnet / Lørdag 4. november

https://www.facebook.com/olsenpahjorne
Organizer Olsen på hjørnet
Venue Olsen på hjørnet
Olsen på hjørnet
Date 4. November 2023
Open from 13:00 to 03:00
Show starts 22:00
Age limit 20

Lørdag 4. november kommer Great Tide til Mjøndalen og oss på Olsen på hjørnet!

Hardtarbeidende Great Tide har på veldig kort tid rukket å debutere med singelen «Racoon hands», gjennomført utsolgt vinterturné, og vant Uhøyrt 2023 finalen på Bryne i mai og spilte konsert på Jærnattå i juni foran 4000. Samtidig har bandet vært i studio og tryllet frem nye gode låter. Alt dette gjør gutta i tillegg til å studere utøvende rytmisk musikk på Universitetet i Agder.

For det er dette som er livet, og til høsten blir det turné der de på ny inntar landets scener og trollbinder publikum i sine karakteristiske hvite snekkerbukser.. som igjen forteller at det er kun hardt arbeid, stort talent og ekte spilleglede som er godt nok til å bli entreprenør helt der oppe. Og anerkjente byggherrer skal de bli. Bandet har virkelig troen på at det kan nå så langt som helst. For de er unge, og allerede meriterte artister med mange achievements gjennom utgivelser og konserter både solo og i band.

Jonas Anker og Odin Landbakk har egne solokarrierer der Jonas ga ut singelen «Im going home» i fjor, og Odin ble landskjent allerede i 2015 som vinner av Norske Talenter, albumdebuterte i 2019, ble vinner av Union Bluescup 2022 som førte til turnévirksomhet i hele 2023. Disse to bidrar mye til at bandet får et særegen sound gjennom to falsetter som matcher et solid komp.
Gitarist Andreas Utne Friestad ga i 2020 ut album med bandet "Vrakfeber". Andreas og Odin fikk helt nylig pris for «beste ensemble i The International Collegiate Guitar Ensemble Festival 2023». Trommis Torbjørn Borge har siden 2015 har jobbet med flere artister på store produksjoner både i studio og på turneer.

Great Tide låter unikt og knallbra og har nå signert avtale med Norwegian Sound om utgivelser og distribusjon. I tillegg er bandet tatt opp i stallen til Rocksport Booking som hjelper til med management, booking og promotion i tiden som kommer.

Great Tide er:

Jonas Anker, vokal, bass
Odin Landbakk, vokal, gitar
Andreas Utne Friestad, gitar
Torbjørn Borge, trommer/perk.

Links to artist

Lørdag 4. november kommer Great Tide til Mjøndalen og oss på Olsen på hjørnet!

Hardtarbeidende Great Tide har på veldig kort tid rukket å debutere med singelen «Racoon hands», gjennomført utsolgt vinterturné, og vant Uhøyrt 2023 finalen på Bryne i mai...

Great Tide // Olsen på hjørnet
-
0
+
158,00 NOK